Undersköterska

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Läs mer på jobb.engelholm.se

Bo bra hemma Syd är en del av äldreomsorgen i Ängelholms kommun.
Bo bra hemma Syd ingår i huvuduppdrag Hälsa och är ett av sex hemtjänstområden i Ängelholms kommun.

Vi har två hemtjänstgrupper en utgår från Sesamgården i Ängelholm och har brukare på Villan, Kroneslätt, Bäckadal, Södra Utmarken och Kulltorp. Den andra utgår ifrån Åsbytorp i Strövelstorp och har brukare i Strövelstorp med omnejd.

Omvårdnad innebär stöd och hjälp till äldre i deras dagliga liv. Planering och organisering av arbetet sker i tätt sammarbete med enhetschef, sammordnare, Life Care planerare, kollegor och övriga professioner. Hälso- och Sjukvårdsuppgifter utförs på delegation av sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Vi arbetar med dator, mobiltelefon, läsplatta och IT-system för dokumentation och kommunikation så det är viktigt att du är bekväm med dessa arbetsredskap.

Vi är i dagsläget ca 40 medarbetare på området och söker nu ytterligare trevliga kollegor som vill vara med och säkra god omvårdnad och service till kommunens äldre.

Vi kommer att hantera rekryteringen löpande och ser därför fram emot din ansökan snarast!

Lön:

Löneform: Månadslön Individuell lönesättning

Anställning: Arbetstid: Schema Dag - kväll och helg

ARBETSUPPGIFTER
Är du undersköterska och redo för nya utmaningar har vi ett betydelsefullt och omväxlande arbete att erbjuda hos oss på hemtjänstområde, Bo bra hemma Syd. Du jobbar med alla arbetsuppgifter som förekommer i hemtjänst. Du arbetar aktivt med kontaktmannaskap och har roligt på jobbet.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet från hemtjänstverksamhet. Arbetet ställer krav på att du har körkort.

Du är trygg i dig själv och i din yrkesroll, trivs med att ta ansvar och att arbeta självständigt. Du har hög social kompetens och lätt för att samarbeta med kollegor. Du ser möjligheter istället för hinder och brinner för att ge god service och omvårdnad.

Du är en lagspelare som ser det som naturligt att samarbeta i ett team med våra duktiga Sjuksköterskor och Paramedicinare. Du vill vara med och utveckla hemtjänsten, är öppen för ny teknik och ser samarbete i alla led som ett sätt att lösa problem.

För oss i Hemtjänst Syd är alla i vårt team lika viktiga för vårt mål att ge våra äldre en trygg och meningsfull tillvaro.

ÖVRIGT
Ängelholms kommun ska vara en organisation där medarbetarna trivs, utvecklas och vill stanna kvar. Vi strävar efter att erbjuda heltid för ökad jämställdhet och attraktiva arbeten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och kunna kommunicera snabbt och enkelt med dig som sökande, ber vi dig ansöka via länk i annonsen.

Vi har inför denna rekrytering tagit ställning till vilka rekryteringskanaler vi önskar använda. Därför undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Ängelholms kommun , Bo bra hemma

Ansök härFöretag
Ängelholms kommun , Bo bra hemma


Plats
Ängelholm