Sjuksköterska / Distriktssköterska

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Läs mer på jobb.engelholm.se

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en distriktssköterska/sjuksköterska till Hemsjukvården i Ängelholms kommun.

Som sjuksköterska hos oss består dina arbetsuppgifter bland annat av medicinska bedömningar, upprättande av hälsoplaner, läkemedelshantering, självständiga uppföljningar samt att initiera och genomföra riskbedömningar för preventivt arbete.
För att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov och välbefinnande samverkar du i team med andra yrkesgrupper, såväl intern som externt.
Du handleder och delegerar medarbetarna i omvårdnadsarbetet och i hälso- och sjukvårdsinsatser på ett pedagogiskt sätt.
Arbetet förutsätter ett flexibelt arbetssätt, ansvarstagande samt mycket god förmåga att kommunicera och samarbeta.
Arbetet ställer krav på självständighet och initiativtagande.
Dokumentation sker enligt patientjournallagen i Procapita+.
Det kommer att finnas goda möjligheter till kollegialt stöd i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER
Du är trygg i din roll som sjuksköterska och har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du trivs med att arbeta i team förenat med självständigt arbete där du strukturerar och prioriterar efter bästa förmåga. Vidare har du ett positivt, lösningsfokuserat, engagerat och empatiskt förhållningssätt. Vi är måna om att hitta rätt person i denna rekrytering och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker en lagspelare, är det Du?

Körkort krävs

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi kommer löpande att kalla till intervju under rekryteringstiden så skicka in din ansökan tidigast möjligt.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Ängelholms kommun , Hälso - och sjukvård HSL

Ansök härFöretag
Ängelholms kommun , Hälso - och sjukvård HSL


Plats
Ängelholm