Undersköterska till Munkaljungbygårdens demensboende

Ängelholm är landets första agila kommun!
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor.

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Läs mer på jobb.engelholm.se

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som undersköterska innebär att ge boende en meningsfull vardag och att de känner välbefinnande i en trygg miljö. Varje dag ska vara värd att leva. Vi fokuserar mycket på det lilla i vardagen med vardagsaktiviteter och har ett salutogent förhållningssätt. Som undersköterska kommer du att ha kontaktmannaskap, upprätta genomförandeplan och ha kontakt med anhöriga. Du ingår i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut och övrig personal. Vi dokumenterar i procapita och använder oss av kvalitetsregister så som Senior Alert och BPSD där du kommer att vara med och arbeta för att kvalitetssäkra omvårdnaden. Vi arbetar efter en tydlig värdegrund och ställer höga krav på våra medarbetare med delaktighet och engagemang. Vi är Silviacertifierade och arbetar utifrån Silviahemmets vårdfilosofi som innebär ett helhetsperspektiv i vården och omsorgen.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker är undersköterska med erfarenhet av demensvård. Vi vill att du har ett salutogent förhållningssätt och förmåga att se möjligheter, du är nytänkande och idérik. Du värnar om våra boendes integritet, delaktighet och självbestämmande. Du är lugn och har god samarbetsförmåga. Du har vana att dokumentera och bra förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Ängelholms kommun ska vara en organisation där medarbetarna trivs, utvecklas och vill stanna kvar. Vi strävar efter att erbjuda heltid för ökad jämställdhet och attraktiva arbeten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och kunna kommunicera snabbt och enkelt med dig som sökande, ber vi dig ansöka via länk i annonsen.

Vi har inför denna rekrytering tagit ställning till vilka rekryteringskanaler vi önskar använda. Därför undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Ängelholms kommun , Munka Ljungbygården

Ansök härFöretag
Ängelholms kommun , Munka Ljungbygården


Plats
Ängelholm