Undersköterska Ekbacka 4 Borgholms kommun

Borgholms kommun omfattar norra delen av Öland - solen och vindarnas ö. Centralorter är Borgholm, Köpingsvik och Löttorp.

Vi erbjuder en mångfald av yrkesområden och en mängd viktiga jobb. Hos oss arbetar ca 1000 medarbetare fördelat på fyra förvaltningar och två kommunala bolag.
Vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare med bra anställningsvillkor och en god arbetsmiljö. I vårt arbete utgår vi från våra värdeord: Välkomnande-Utvecklande-Tillsammans.

Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig bl.a. ett roligt och utvecklande arbete, trevliga och kompetenta kollegor, en mycket aktiv personalförening.

Socialförvaltningen ansvarar för kommunens sociala omsorg innefattande
•äldreomsorg
•kommunens hälso- och sjukvård
•individ- och familjeomsorg
•omsorg om funktionsnedsatta
•administrativ enhet

Vill du, tillsammans med medarbetarna i vårt team, utveckla äldreomsorgen i Borgholms kommun? Välkommen med din ansökan redan i dag då vi rekryterar löpande.

På Korttiden på Ekbacka 4 vistas personer med behov av olika insatser av vård/omsorg under kortare period. Vi har platser för växelvård som avlastning för anhörigvårdare, rehabilitering för att kunna återgå till egen bostad, vård i livets slutskede Dina arbetsuppgifter är vård och omsorgsarbete samt delegerade hälso - och sjukvårdsuppgifter.

ARBETSUPPGIFTER
Vi arbetar med våra boende i fokus och stor vikt läggs på ett gott bemötande, ansvar och förhållningssätt utifrån individanpassade insatser utifrån Genomförandeplaner. Vi arbetar med aktivitetsfokus utifrån individanpassad omsorg med rehabiliterande förhållningssätt. Du skall kunna ta emot och genomföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter, arbeta självständigt och i grupp samt kunna ta ansvar. Vi arbetar fortlöpande med kvalitetsarbete utifrån den boendes behov.

KVALIFIKATIONER
Utbildning till Undersköterska i form av omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig är meriterande.

Vi söker dig som
- har god samarbetsförmåga och ett gott bemötande mot medarbetare och boende
- har lätt för att samarbeta i olika arbetsgrupper
- är stresstålig och flexibel
- har ett rehabiliterande förhållningssätt
- tar ansvar för dina arbetsuppgifter och tar egna initiativ
- har erforderliga datakunskaper med fördel i ProCapita
- lösningsfokuserad

Stor vikt läggs på personlig lämplighet

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Borgholms kommun , Socialförvaltningen

Ansök härFöretag
Borgholms kommun , Socialförvaltningen


Plats
Borgholm