Stödassistent

Inom Vård- och omsorgsförvaltningen finns ett antal gruppbostäder, vilket är en boendeform för vuxna personer med olika former av funktionsnedsättningar som behöver mycket stöd och närhet till personal dygnet runt. Här har de möjlighet att få stöd med vardagliga aktiviteter såsom stöd med inköp, matlagning, personlig hygien, kommunikation och fritid. Vårt mål är att få varje brukare att bli så självständig som möjligt i sitt dagliga liv, och känna trygghet i det stöd hen får. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

1 plats(er).

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker just nu stödassistent till ett gruppboende. Rollen som stödassistent innebär säkerställande av god livskvalité för brukarna. Det är stödassistentens ansvar att fungera som en länk med brukarens omvärld och kommer därför ha kontakt med de som har betydelse för brukaren.

Arbetet kring brukaren planeras, dokumenteras och följs noggrant upp, det är därför mycket viktigt att du dokumenterar väl i verksamhetssystemet och att genomförandeplaner upprättas och följs upp.

På detta boende finns brukare med grav funktionsnedsättning och stort omvårdnadsbehov, det finns därför ett tätt samarbete med ett LSS-team bestående av bla. sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med examen från Vård- och omsorgsprogrammet alternativt från barn- och fritidsprogrammet, GPU/PPU eller annan motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Vi ser gärna att du har jobbat med grav funktionsvariation.

Som person har du ett bra bemötande, vara lyhörd och har en vilja att hjälpa andra. Det är viktigt att du har förmåga att ta ansvar och eget initiativ i arbetet och kan arbeta på ett strukturerat sätt. Vi ser att du har en god kommunikationsförmåga, arbetar konsekvent efter fattade beslut och sist men inte minst en god samarbetas förmåga. Vidare ser vi gärna att du har en positiv inställning och förmåga att sprida glädje och energi. Vi värdesätter även att du har inre driv att tillsammans med kollegorna göra skillnad för boenden.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten innebär arbete dag/kväll/helg.

Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Varaktighet: Tillsvidare, tillträde: Enligt överenskommelse.

Vår ledstjärna är Medborgarens fokus. Allt vi gör ska bidra till platsen Botkyrka och till dem som lever och verkar här. Botkyrkaborna är medskapare i all utveckling inom kommunen och vi möter de behov som finns genom att leva våra värdeord; öppna, ansvarstagande, modiga och energiska.
Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. Välkommen att göra skillnad för medborgarna i Botkyrka. Tillsammans når vi resultat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

ANSÖKAN
Ansök senast: 2019-03-03
Referensnummer: C25206

KONTAKTPERSONER
Somaya Aibi, Enhetschef, 070- 889 18 23
Lena Fjällborg, Kommunal, 08-530 610 00 (facklig)Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Botkyrka kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen Gruppbostäder

Ansök härFöretag
Botkyrka kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen Gruppbostäder


Plats
Botkyrka