Undersköterskor

Akutmottagningen på Höglandssjukhuset i Eksjö

Vad är det bästa med att arbeta på akutmottagningen på Höglandssjukhuset i Eksjö? Så här svarar Carina och Emma som jobbar här:

Carina: Mycket omväxlande arbete och tempo. Fin gemenskap i personalgruppen!

Emma: Det bästa med att jobba på akuten är alla möten med patienterna och att tempot växlar från dag till dag. På akuten är vi ett härligt gäng som alltid har roligt och hjälper varandra!

Nu har du chansen att blir en del av akutmottagningens duktiga och härliga team. Välkommen till ett av Sveriges bästa mellanstora sjukhus 2018!

Vi söker
Till akutmottagningen på Höglandssjukhuset i Eksjö söker vi nu undersköterskor. Vi erbjuder tillsvidareanställningar med sysselsättningsgrad och tillträde enligt önskemål och överenskommelse. Tidigare erfarenhet av akutsjukvård är önskvärt.

Vi erbjuder dig
Höglandssjukhuset är ett stort länsdelssjukhus i en mindre stad. Till akutmottagningen kommer patienter med medicinska, kirurgiska eller ortopediska sjukdomstillstånd. Vi erbjuder många intressanta möten med människor som akut behöver vår hjälp och vård.

Vi erbjuder en arbetsplatsnära introduktion som är anpassad efter dina tidigare erfarenheter och behov.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
Förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Hos oss får du arbeta med omvårdnad av akut sjuka patienter. Arbetet är omväxlande med ett varierat patientflöde och mycket egenansvar. Fokus ligger på omvårdnad, observation av patientens hälsotillstånd, kontroller av vitala parametrar, provtagning, gipsning och transporter.

Hos oss arbetar du treskift dag, kväll, natt och helg.

För att du ska trivas hos oss
Om du tycker om snabba växlingar i arbetstempo, stor variation i arbetet, gillar att arbeta i team och vill utvecklas i din yrkesroll - då kommer du att trivas hos oss!

Du är utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet av akutsjukvård eller liknande verksamhet. För att du ska lyckas och trivas i din nya roll ser vi också att du är stabil och kontrollerad i stressiga situationer och har förmågan att behålla lugnet i akuta situationer. Du arbetar bra med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi strävar alltid efter att ge god och säker vård och ett professionellt bemötande. Vår vision är ”För ett bra liv i en attraktiv region - din trygghet för ett bra liv” och vår verksamhetsidé är "Första länken till återställd livskvalitet". Vi jobbar ständigt med förbättringar och utveckling av kliniken med patientens bästa för ögonen.

Vi följer resultat och kvalitet i olika processer, både när det gäller medicinska resultat och personcentrerat arbetssätt. Vi uppmuntrar våra medarbetare att utveckla sin kompetens genom internutbildningar och specialistutbildning.

Så här gör du om du är intresserad

Kontakta biträdande vårdenhetschef Sofia Svennberg, 010-243 52 08, eller verksamhetschef Thomas Johansson, 010-243 52 05. Facklig företrädare för Kommunal är Cecilia Andersson och Inger Tranell Granquist, 010-241 00 00 (växel).

Sista ansökningsdag är den 4 april 2019.

Löpande urval och rekrytering kan komma att ske, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan till akutmottagningen!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sveriges bästa sjukhus finns i Region Jönköpings län! Höglandssjukhuset i Eksjö hamnade på andra plats i Dagens Medicin sjukhusrankning 2018. #sverigesbästasjukhus

Välkommen till det stora akutsjukhuset i den lilla staden på småländska höglandet! Höglandssjukhuset i Eksjö är ett av Sveriges största länsdelssjukhus och ingår i Region Jönköpings län. På Höglandssjukhuset finns akut och planerad verksamhet dygnet runt inom de flesta specialiteter. Inom upptagningsområdet bor cirka 110 000 personer.

Eksjö är en unik trästad med fantastisk natur och stora möjligheter att forma sitt boende och tillvaro i kombination med närhet till högskola, goda kommunikationer och ett rikt kulturliv.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Jönköpings län

Ansök härFöretag
Region Jönköpings län


Plats
Eksjö