Distriktssköterska / sjuksköterska till primärvården

Vårdcentralen Gallerian Eskilstuna

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Vill du vara med och starta en ny vårdcentral i Eskilstuna?

Nu söker vi distriktssköterskor/sjuksköterskor.

Om oss
Får du energi och lust genom att vara med i utveckling av vården och att arbeta med ständiga förbättringar - då är det här tjänsten för dig! Efter sommaren öppnar vårdcentralen Gallerian, en ny regiondriven vårdcentral i Eskilstuna med sikte mot framtiden.

Vårdcentralen är dimensionerad för c:a 5000 listade patienter. Vi kommer testa nya arbetssätt i moderna ”skräddarsydda” nyrenoverade lokaler. Till vårdcentralen knyts två för primärvården nya verksamhetsdelar, hälsotorg och DialogLab. Ta chansen att vara med från början, hör av dig om du vill veta mer.

Vårdcentralen Gallerian är Din partner i hälsa och vård och är en värdegrundsbaserad arbetsplats:
* hos oss är det lätt att få hjälp
* varje persons behov är utgångspunkt för mötet i vår verksamhet
* i partnerskap/tillsammans skapar vi förutsättningar för jämlik vård, jämlik hälsa och hållbart medarbetarskap.

Dina arbetsuppgifter
Du ingår i ett multiprofessionellt team med en teamchef som koordinerar och leder arbetet. På en liten vårdcentral kommer alla ha flera olika uppdrag. Dina arbetsuppgifter är att i huvudsak bedöma vårdbehov, undersöka och behandla patienter och samverka i teamet. Du har kontakt med patienter både via telefonrådgivning, digitala besök och fysiska besök. Vi arbetar för att patienten i högre grad själv kan boka tid direkt via 1177.se och att behovet av telefonkontakt för tidbokning minimeras. Tid för administration, fortbildning och utveckling är schemalagd. Varje team har ansvar för ett avgränsat antal listade patienter.

Din kompetens
Du har legitimation som sjuksköterska och helst specialistutbildning som distriktssköterska. Specialistutbildning inom psykiatri och vård av äldre är en merit. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på vårdcentral eller på mottagning. Särskild kunskap/utbildning inom område kroniska sjukdomar främst diabetes, hjärtsvikt, astma/KOL, demens och inkontinens är efterfrågat. Kan du flera språk så som engelska, finska och arabiska, är det meriterande. Du behöver ha förmåga att utföra dina arbetsuppgifter självgående.

I framtidens vårdcentral kommer vi ständigt arbeta med utveckling och förbättringar, prova nya arbetssätt, testa digitala verktyg och teknik tillsammans med patienter och intressenter. I en komplex och ständigt föränderlig verksamhet behövs medarbetare som är flexibla och har god service- och samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vårdcentralen Gallerian kommer vara en värdegrundsbaserad arbetsplats med basen i ett personcentrerat förhållningssätt där olikheter värdesätts. Vi ser fram emot ditt bidrag till att uppfylla vår verksamhetsidé.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde 2019-08-19 eller enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Verksamhetschef vårdcentralen Gallerian, Iréne Bävman Fjäll, 076-130 48 03.
Fackliga företrädare söks via växeln, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på vårdcentralen Gallerian!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-03-31.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)

Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Sörmland

Ansök härFöretag
Region Sörmland


Plats
Eskilstuna