Undersköterska natt till korttidsenhet och vårdboende

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att på Ölycke vårdboende finns det både ett äldreboende och ett korttidsboende!

ARBETSUPPGIFTER
På korttidsenheten i Löberöd arbetar vi med multisjuka äldre som inte kan komma direkt hem från sjukhuset. Vi arbetar med utredningar av omsorgsbehov och med att möjliggöra för personer att, efter svåra skador och sjukdomar, flytta hem till sin bostad igen. Ett omfattande arbetsområde är palliativ vård och vård i livets slutskede.

KVALIFIKATIONER
Är du rätt person för arbetet så gillar du omväxling och att med kort varsel lära känna och ge omvårdnad till helt nya personer. Situationer man ibland kan ställas inför är att det på natten görs en akutinläggning av en person med omvårdnadsbehov som inte kan lösas i den egna bostaden. Du som söker till oss trivs med denna omväxlande och stimulerade karaktär på arbetet och har inte så stort behov av förutsägbarhet. Du är en person som snabbt ställer om till ändrade förhållanden och använder de möjligheter de ger på ett positivt sätt. Du har fokus på brukarens behov och sätter höga normer för kvalitet. Att samarbeta och samverka med andra är en viktig del av tjänsten vilket kräver att du är lyhörd och visar intresse och har förståelse för andra. Även om arbetssituationen skulle bli pressad kan du behålla ditt lugn och din positiva inställning.

Arbetet har stort medicinskt innehåll och det är ett krav att man är beredd på att ta emot alla de delegeringar som undersköterskor kan ha i kommunal vård så som påsdialys, sond, insulin och komplicerade omläggningar. Du är utbildad undersköterska med flera års erfarenhet av arbete inom äldreomsorg.

Tjänsten innebär att man arbetar renodlad natt med 66% sysselsättningsgrad.

ÖVRIGT
Möjligheterna att ta sig till Ölycke servicehus med kommunala färdmedel är begränsade på kväll, natt och helg. Det kan därför underlätta för dig som sökande om du har tillgång till eget färdmedel.

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Eslövs kommun , Ölycke servicehus

Ansök härFöretag
Eslövs kommun , Ölycke servicehus


Plats
Eslöv