Barnskötare , Hästbackens förskola

Hästbackens förskola är Möjligheternas Hus där barnens inflytande styr verksamheten och vi ser allas olikheter som en tillgång. Den pedagogiska dokumentationen är en del av vårt systematiska kvalitetsarbete och driver utbildningen framåt. Jag vill, jag kan, jag vågar, jag får är förskolans ledord.

Hästbackens förskola tillhör Vindängens förskoleenhet. Hästbacken ligger i centrala Falköping, vi har fem avdelningar varav en är en resursavdelning där barn med särskilda behov är integrerade. Dessutom finns kommunens enda kvälls, natt och helgomsorg i förskolan.

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågor för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping – nu och i framtiden.

Falköpings kommun eftersträvar att vara en inkluderande arbetsgivare och värdesätter de kvalitéer som mångfald tillför våra verksamheter för att skapa en hållbar utveckling.
Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.

ARBETSUPPGIFTER
Hästbackens förskola

Du arbetar främst på kvälls-, natt- och helgomsorgen.

Vi tar emot barn mellan 1-12 år. Du måste ha ett gott bemötande och möta varje barn efter deras behov. Arbetet är varierat och omsorgen står i fokus.

Föräldrarnas arbetstider styr barnens tid, vilket innebär att gruppens storlek och behov varierar stort.

I arbetet ingår ensamarbete.

KVALIFIKATIONER
Barnskötarutbildning

Dina personliga egenskaper:
Initiativtagande, Självständig, Flexibel, Stabil

ÖVRIGT
Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1).

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Falköpings kommun , Barn - och utbildningsförvaltningen

Ansök härFöretag
Falköpings kommun , Barn - och utbildningsförvaltningen


Plats
Falköping