Sjuksköterska till Flens kommun

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Arbetsplats
Flens kommun söker nu en sjuksköterska placerad på Socialförvaltningen vars uppdrag består av att ge stöd och omsorg till Flens kommuninvånare. Förvaltningen har tre avdelningar; Avdelningen för Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Egen försörjning/Individ och familj. Sjukskötersketjänsten innebär arbete över hela kommunen men framförallt inom hemsjukvården.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår bland annat att samverka med myndighet, vårdcentral, hemtjänst, paramedicin och äldreboenden. Som sjuksköterska kommer du att ha ett nära samarbete med vårdcentral, anhöriga och personal i patientens omgivning. Du kommer att handleda personal i framförallt hemtjänsten.

Hemsjukvården i Flens kommun består av sjuksköterskor/distriktssköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Hemsjukvården ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser till patienter i ordinärt boende från 18 år och äldre som är inskrivna i hemsjukvården. I nära dialog med patient och anhörig formar vi en god och säker vård. Särskilt ansvar ligger på att planera, följa upp, bedöma och åtgärda hälso- och sjukvårdsinsatser. Du leder och fördelar patientarbetet dag, kväll och helg och har ett nära samarbete med andra yrkeskategorier. Sjuksköterskeorganisationen är organiserad i geografiska områden.

Kompetens
Legitimerad sjuksköterska är ett krav. Vidareutbildning till distriktssköterska eller inom vård av äldre är meriterande. Likaså erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen och kommunal hälso- och sjukvård.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du flexibel, ansvarstagande och självständig i ditt arbete. Du har ett gott bemötande och är lyhörd inför dina patienters och kollegors behov.

Körkort B är ett krav då arbetet kräver rörlighet inom kommunen.

Omfattning/varaktighet
1 st tillsvidaretjänst. Heltid, 38,25 timmar per vecka, helgtjänstgöring förekommer.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Vi erbjuder även flexibel arbetstid. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdatum är 20190831

Fackliga kontaktpersoner
Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0157-430000Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Flens kommun

Ansök härFöretag
Flens kommun


Plats
Flen