Barnskötare , tillsvidareanställning

Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling.

Vill du arbeta med ett av Sveriges viktigaste jobb som gör skillnad?

Gagnefs kommuns förskolor söker just dig, som är barnskötare och vill utvecklas i de bästa av lärmiljöer.

Vi söker barnskötare till Skattkistan i Djurås, 1-3 år. Här får du jobba med härliga, positiva och engagerade ?pärlor? som tar hand om 12-15 vetgiriga och nyfikna ädelstenar, alltifrån diamanter till opaler. Känner du dig också som en ?pärla? så är detta jobbet för dig.

I vår kommun arbetar vi efter den pedagogiska plattformen Den Goda Förskolan, där det kompetenta barnet står i fokus. Viktiga Grundpelare är Glädje, Motivation, Positiv bekräftelse, Respekt, Reflektion och Samspel.

Gagnefs kommun satsar på utveckling inom IT och lärande. Förskolan har en gedigen organisation med fem chefer, pedagogisk handledare och två specialpedagoger. Vi har även en dramapedagog anställd, som avdelningarna kan nyttja i olika sammanhang och för olika Läroplansteman. Vår målsättning är att ha minst två förskollärare på varje avdelning. Arbetslagen har varje vecka schemalagd reflektionstid under sin ordinarie arbetstid.

Arbetsuppgifter:
Som barnskötare planerar du, genomför, följer upp och utvärderar verksamheten tillsammans med kollegor mot avdelningens egna och Läroplanens mål. Du bidrar till, att tillsammans med kollegor, skapa en helhet kring barns lärande genom lek, inflytande, kreativitet och samspel. Lärandet är ett samspel mellan alla intressenter i förskolan d v s barn, pedagoger och föräldrar.

Kunskaper:
Vi söker dig som har barnskötarutbildning alternativt barn- och fritidsprogrammet. Du är en professionell och reflekterande pedagog som har barnen i fokus. Du har god samarbetsförmåga och skapar bra relationer till barn och vårdnadshavare. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i förskolan eller är ny inom yrket. Vi värdesätter även om du har något specialintresse som du brinner extra mycket för och som är kopplat förskolans Läroplans mål. Meriterande med kunskaper i tecken som stöd.

Före anställning ska examensbevis/studieintyg och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas.

Arbetstid/Varaktighet:
Tillsvidare, sysselsättningsgrad 100 % och tillträde den 5 augusti 2019 eller enligt överenskommelse.

Vill du vara en del av oss?
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Övrigt:
Insända ansökningshandlingar återsändes ej.
Till bemannings- och rekryteringsföretag samt annonsplatsförsäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Gagnefs Kommun

Ansök härFöretag
Gagnefs Kommun


Plats
Gagnef