Psykolog till Barn - och ungdomspsykiatrin , Gällivare sjukhus

Arbetsplats: Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen
Referensnummer: 197983

Om arbetsplatsen

Barnsjukvården i Norrbotten arbetar efter en unik filosofi sett ur ett riskperspektiv med de tre specialiteterna barnmedicin, barnhabilitering och barnpsykiatri i nära samverkan och lokaliserade så nära varandra som möjligt inom det så kallade barnhuset, med en gemensam verksamhetschef. Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) ansvarar för all barn-och ungdomspsykiatrisk öppenvård, innefattande akut och planerad verksamhet i kommunerna Gällivare, Kiruna, Jokkmokk och Pajala.

Teamet på BUP består av enhetschef, barn-och ungdomspsykiater, psykolog, sjuksköterska, socionomer, arbetsterapeut samt sekreterare. Vi har ett nära samarbete med Barnhabiliteringen som består av enhetschef, psykolog, arbetsterapeut, fysioterapeuter, sjuksköterska och specialpedagog.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som trivs med att arbeta i team. Kliniken erbjuder kompetensutveckling, handledning, kollegialt nätverk, delaktighet i förbättringsarbeten och med möjlighet att påverka sina arbetsuppgifter. Det finns även möjlighet till specialistutbildning. Vi försöker hjälpa till med bostad, samhället har nära till allt, flygplats, skola, jobb och natur.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med ett intresse av att arbeta med barn och ungdomar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Intresse och förmåga att arbeta i team är en förutsättning.

Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning enligt bestämmelser i lagen (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.

Anställningsfakta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Tillträde 1 augusti 2019 eller enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer? Kontakta

Karin Martinsson Heikkilä, verksamhetschef, tfn: 0970-196 10 eller 070-667 84 85, karin.martinsson-heikkila@norrbotten.se
Anneli Pettersson, enhetschef, tfn: 0970-194 89 eller 072-208 68 85, anneli.pettersson@norrbotten.se

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare
Maria Sjöberg, SACO, tfn: 070-616 08 31
Sista ansökningsdag 2019-08-30Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Norrbotten

Ansök härFöretag
Region Norrbotten


Plats
Gällivare