Anestesi / intensivvårdssjuksköterska till uppvakningsavdelningen i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Uppvakningsavdelningen i Gävle söker en ny kollega. Vi är en modern uppvakningsavdelning där vi arbetar med patienten i fokus. ”Teamet” består av kompetenta medarbetare inom kategorierna undersköterskor, allmänsjuksköterskor samt vidareutbildade sjuksköterskor, vi har även en Medicinsksektionsledare knuten direkt till verksamheten. Vi är en avdelning under ständig utveckling med starkt fokus på vår gemensamma patient och högt ställda krav på kvalitet till patienten och en god arbetsmiljö. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i nya fräscha och funktionella lokaler och en engagerad arbetsgrupp där vi tar väl hand om varandra. Arbetstider är måndag-torsdag dygnet runt, fredag till kl. 22.00 och lördag kl.11-19

• Individuellt schema och skräddarsydd introduktion utifrån dina kunskaper och erfarenheter
• Individuell lönesättning och goda utvecklingsmöjligheter
• Generöst friskvårdsbidrag
• Möjlighet att längre fram växla till sig fler semesterdagar.
Välkommen till oss.

ARBETSUPPGIFTER
På uppvakningsavdelningen övervakas patienter efter operation och narkos tills dessa att patienten är väl smärtlindrad och
fri från illamående samt stabil i sina vitala parametrar. Arbetet utförs med patienten i fokus och i nära samarbete med avdelningens övriga personal. Arbetstider är måndag-torsdag dygnet runt, fredag till kl.22.00 och lördag kl. 11-19

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en vidareutbildning inom anestesi eller intensivvård, du har ett eget driv i arbetssituationen och är lyhörd i kontakten med patienter, kollegor och kunder. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av postoperativt arbete, stor vikt kommer att läggas på den personliga lämpligheten.

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna hanteras enligt GDPR och de personuppgifter du lämnar i e-rekryteringen används för att administrera din ansökan och exempelvis skicka bekräftelse till dig. Dina personuppgifter används endast i e-rekryteringar du aktivt deltar i.

Dina personuppgifter sparas och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera eller avregistrera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Mer information om hur Region Gävleborg hanterar personuppgifter regiongavleborg.se/dataskydd

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Gävleborg , Hälso - och sjukvårdsnämndförvaltning

Ansök härFöretag
Region Gävleborg , Hälso - och sjukvårdsnämndförvaltning


Plats
Gävle