Skolsköterska till elevhälsan i Gnosjö

Välkommen att söka jobb i Gnosjö kommun, en spännande arbetsplats där det finns stora möjligheter för dig att utvecklas i din karriär. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Våra värdeord är mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan - livskvalitet för alla. Som personalförmåner erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi arbetar aktivt med vårt mål att ha en god arbetsmiljö där medarbetarnas kompetens och initiativ tas tillvara.

Gnosjö kommun ligger i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige, och där vi som kommuner samverkar inom flera olika verksamhetsområden. Den speciella Gnosjöandan lever i allra högsta grad genom människors företagsamhet, finurlighet, samarbetsvilja och lösningsorienterade förhållningssätt.

Vi söker nu en skolsköterska som kan bidra med kunnande och engagemang till vår redan starka elevhälsa.

Elevhälsan i Gnosjö kommun omfattar elevhälsans medicinska insats med skolläkare och fem skolsköterskor samt kommunens skolpsykolog. Elevhälsan leds av Utvecklings- och elevhälsochefen och den medicinska delen av arbetet samordnas av skolsköterska med ledningsansvar och skolläkaren.

I kommunens skolor arbetar elevhälsan tvärprofessionellt med kurator, skolsköterska, specialpedagog och rektor i elevhälsoteamet. Elevhälsoteamets mål är att ge varje elev möjligheten att lyckas i skolan. Utöver de professioner som ingår i elevhälsoteamet finns även skolläkare och skolpsykolog att tillgå.

ARBETSUPPGIFTER
Som skolsköterska hos oss arbetar du främst förebyggande och hälsofrämjande tillsammans med övriga medarbetare i skolans elevhälsoteam. Elevhälsoteamet leds av skolans rektor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är hälsokontroller, öppen mottagning, vaccinationer och hälsosamtal.
Du deltar också i elevhälsans övergripande arbete och kommer att ingå i kommunens nätverk för skolsköterskor.

KVALIFIKATIONER
Sjuksköterska med specialistutbildning med inriktning mot skolsköterska, distriktssköterska eller med inriktning mot hälso- och sjukvård för barn och ungdomar.

B-körkort är nödvändigt då du kommer att ha resor inom kommunen i tjänsten. Vi ser att du har god erfarenhet av hälsofrämjande arbete med barn och unga.
Då tjänsten innefattar stor del dokumentation ser vi gärna att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift.
Stor vikt kommer att läggas vid ansvarstagande, självständighet, social kompetens samt flexibilitet och förmåga till samarbete och samverkan med andra personer och professioner.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Gnosjö kommun , Kultur - och utbildningsförvaltning

Ansök härFöretag
Gnosjö kommun , Kultur - och utbildningsförvaltning


Plats
Gnosjö