Fysioterapiassistent / Fysioterpeut

Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om Fysikalisk terapi och sjukgymnastik
Mottagningen har samarbete med mottagningar inom läkarhuset samt externt samarbete med ortopeder, neurologer samt ett antal olika specialistmottagningar
Adekvat utbildning erbjuds fortlöpande inom ramen för verksamhetens behov.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter inom poliklinisk fysioterapi. Initialt mest assisterande uppgifter och därefter mer självständigt arbete.

Kvalifikationer
Leg. fysioterapeut, alternativt fysioterapiassistent eller annan inom området adekvat utbildning.
Nogrannhet.
Massagekunskaper ett plus.
Leg. fysioterapeut inget absolut krav.
Goda data kunskaper.

Personliga egenskaper
Stort intersse för rehabilitering.
Serviceinriktad.
Utåtriktad.
Kunna etablera god stabil kontakt med patienter.
Intresse för utveckling inom området hälsa/vård/rehab.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Fysikalisk terapi och sjukgymnastik

Ansök härFöretag
Fysikalisk terapi och sjukgymnastik


Plats
Göteborg