Specialistsjuksköterska ASIH Väster

Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har cirka 59 000 invånare. Området sträcker sig över en stor geografisk yta, från Marklandsgatan nära centrala Göteborg till Billdal som gränsar till Halland. Naturen i stadsdelen har en stor variation med närhet till hav, skog, parker och vackra friluftsområden. I stadsdelen arbetar cirka 3 200 medarbetare med att ge service, stöd och omsorg för en bra vardag för göteborgarna. Vi möter stora utmaningar i arbetet och därför är vår kunskap och vårt engagemang avgörande för kvalitén i stadsdelens verksamhet. Vi arbetar med att öka inflytandet för stadens invånare, brukare och medarbetare och tillsammans ska vi skapa en öppen, trygg och jämlik stadsdel där många vill leva, arbeta och bo.

ARBETSUPPGIFTER
Är du intresserad av ett självständigt arbete där du ingår i ett tvärprofessionellt vårdteam? Område Hälso- och sjukvård, söker nu sjuksköterska till vår enhet ASIH (avancerad sjukvård i hemmet). Vi arbetar med sjukvård i ordinärt boende för våra svårast sjuka patienter som har behov av insatser från det samlade ASIH-teamet.

ASIH-teamet i Askim-Frölunda-Högsbo är ett av totalt fyra team i Göteborgs stad. Vi arbetar i samarbete med läkare, kurator och dietist från palliativa enheten, SU. Vårt team ansvarar för ASIH-vården i Askim-Frölunda-Högsbo och Västra Göteborg. Våra patienter är till största del palliativa och är i olika åldrar. Ibland vårdar vi även barn, både palliativa och kurativa.

Som sjuksköterska inom ASIH arbetar du självständigt, har patientansvar och gör egna bedömningar samtidigt som du arbetar i ett team bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, läkare och kurator. Du samverkar även med socialsekreterare och omvårdnadspersonal i de två stadsdelarna.

Vi använder schemaplaneringssystemet Time-Care. Tjänstgöring var tredje helg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är sjuksköterska gärna med några års erfarenhet och med intresse för palliativ vård. Du har påbyggnadsutbildning inom onkologi, palliativ vård eller har annan relevant vidareutbildning. Vi arbetar och dokumenterar i olika IT-system, därför är det viktigt att du har datakunskap. Det behövs även goda kunskaper i svenska språket för att kunna dokumentera enligt gällande lagstiftning. Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Som person trivs du med att arbeta i team och bidrar till ett gott samarbete med kollegor och övriga professioner som du möter i ditt arbete. För arbetet inom ASIH är det också viktigt att du är flexibel och att du klarar av snabba förändringar i det dagliga arbetet. Du ser möjligheter istället för hinder. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet då du kommer möta svårt sjuka vuxna och ibland även barn samt närstående, kräver det att du är empatisk och lyhörd.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I Askim-Frölunda-Högsbo arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Till dig som är nyexaminerad sjuksköterska erbjuder Göteborgs Stad ett Introduktionsprogram som sträcker sig över ett år. Programmet ger dig de bästa förutsättningarna som krävs för att arbeta inom kommunal hälso- och sjukvård. Du får en trygg start och möjlighet att utvecklas i din profession. Med stöd av erfarna handledare får du introduktion i hemsjukvårdens olika områden: särskilt boende, ordinärt boende samt bostad med särskild service (BmSS). I programmet ingår förutom en gemensam introduktionsdag även utbildningstillfällen för alla nyexaminerade.

Läs gärna mer på Levla.seAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Göteborgs Stad , SDF Askim - Frölunda - Högsbo

Ansök härFöretag
Göteborgs Stad , SDF Askim - Frölunda - Högsbo


Plats
Göteborg