Undersköterska till äldreboende med avlösning / växelvård i Lundby

Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och stadsdelen får en allt tydligare citykaraktär. Våra drygt 54 000 invånare har oftast bara några minuter in till centrala Göteborg tack vare utmärkta kommunikationer. Förvaltningens 1 600 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker undersköterskor till oss på Fyrväpplingsgatan 5 äldreboende och korttid med inriktning avlösningsenhete. Som undersköterska hos oss är din roll att ge våra hyresgäster/gäster den bästa möjliga vård och omvårdnad. Du arbetar utifrån hyresgästen/gästens individuella omsorgsplaner. Då din arbetsmiljö är hyresgästen/gästens hem visar du omtanke, hänsyn och respekt. Vi arbetar med kontaktmannaskap, du ansvarar för den sociala dokumentationen, ankomstsamtal samt kontakt med anhöriga/närstående. I arbetsuppgifterna ingår även läkemedelshantering och rehabiliterande insatser efter delegering av sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut. Viktig del är kommunikation och information mellan alla parter och professioner.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en färdig och godkänd utbildning i omvårdnadsprogrammet eller YH-utbildning inom omvårdnad. När det gäller tjänst på korttidsenheten med inriktning avlösning krävs det erfarenhet av detta arbete. När det gäller äldreboendet så krävs det erfarenhet att ha jobbat med äldre. Vi vill att du gärna har även sjukvårdserfarenhet.
Viktigt är att du kan kommunicera i både tal och skrift på svenska, då det behövs för dokumentation i vårat system Treserva. Samt att information mellan olika professioner, hyresgäster/gäster, närstående/anhöriga samt mellan kollegor fungerar säkert.

ÖVRIGT
Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningstiden.

I Göteborgs Stad tillämpas rökfri arbetstid.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs Stad har upphandlade avtal.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Göteborgs Stad , SDF Lundby

Ansök härFöretag
Göteborgs Stad , SDF Lundby


Plats
Göteborg