Undersköterskor sökes till hemtjänsten i Norra Hisingen!

Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med 2 100 medarbetare. I stadsdelen bor cirka 50 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vi är väldigt stolta över vårt uppdrag som går ut på att finns till för Hisingsborna och leverera stöd och service av högsta kvalité. Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i - vilket är något som vi verkar för tillsammans. Vårt arbetssätt präglas av samarbete, nytänkande, engagemang och kompetens inom vårt uppdrag. Som arbetsgivare erbjuder vi dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

ARBETSUPPGIFTER
Hemtjänsten Norra Hisingen söker nya undersköterskor! Vi är nu inne i ett spännande utvecklingsskede och behöver dig som vill utvecklas tillsammans med oss.

Vi gillar att ligga i framkant och har kommit långt i utvecklingen av hemtjänsten och It-stöd för att underlätta arbetet för våra medarbetare. Vi arbetar aktivt för att utveckla en Attraktiv hemtjänst som ska leda till ökad delaktighet och flexibilitet för omsorgstagarna samt kompetenshöjning hos medarbetarna, implementering av tekniska hjälpmedel och attraktiva arbetsplatser.

Som undersköterska hos oss blir du en del av en engagerad och positiv arbetsgrupp som har roligt tillsammans, hjälps åt och stödjer varandra till utveckling. Tillsammans med dina kollegor är du en nyckelperson i nätverket runt den äldre och motiverar och stimulerar utifrån varje individs förutsättningar, behov och önskemål.

Arbetet innebär att ge social omsorg, service och omvårdnad genom att se till det friska hos varje omsorgstagare. Detta eftersträvar vi genom att arbeta enligt ett salutogent arbetssätt. I dina arbetsuppgifter ingår även daglig dokumentation. Du kommer jobba på många olika arbetsplatser vilket kommer ge dig ett omväxlande och roligt samt ett stimulerande arbete där du får träffa många människor, det är därför nödvändigt att kunna ta sig runt mellan arbetsplatserna med bil alternativt cykel.

KVALIFIKATIONER
Då större delen av arbetet utförs i hemmen hos de vi stödjer är arbetsplatsen varierande och utvecklande, och ställer även krav på ett flexibelt och situationsanpassat arbetssätt. Vi ser därför att det är starkt meriterande med körkort, samt utbildning inom vård och omsorg.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad. Du har möjlighet att påverka din arbetstid utifrån verksamhetens behov genom schemaläggning i IT-systemet Time Care Planering.

Vi siktar mot att bli Sveriges bästa hemtjänst! Vill du vara med?

ÖVRIGT
Vi går igenom urvalet löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. För att din ansökan ska bli rättvist behandlad kommer du inte kunna bifoga personligt brev. Däremot vill vi att du svarar på några frågor som är koppade till det jobb du ska utföra samt att du registrerar ditt CV i Visma.

I Norra Hisingen arbetar vi för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö och erbjuder bland annat friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter. Rökfri arbetstid tillämpas i hela förvaltningen.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Göteborgs Stad , SDF Norra Hisingen

Ansök härFöretag
Göteborgs Stad , SDF Norra Hisingen


Plats
Göteborg