Stödassistenter till Smörkärnegatan , Örgryte - Härlanda

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca 2 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ingå i vårt team och vara med och utveckla boende med särskilds service på Smörkärnegatans BmSS? Vi söker nu stödassistenter som vill arbeta med att ge brukarna bästa möjliga service samt vara med och utveckla vår verksamhet. Våra boende har omfattande, komplexa behov som psykiska och fysiska funktionsvariationer. Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för målgruppen och vill arbeta för en ökad livskvalité.

I din roll som stödassistent kommer du att ingå i ett team med stödassistenter och stödpedagoger. Tillsammans med dina kollegor arbetar ni för att ge våra omsorgstagare både pedagogiskt och praktiskt stöd i vardagen samt att bidra till en meningsfull vardag för personerna som bor hos oss.

Vi arbetar för att skapa förutsättningar för den enskildas möjligheter att nå sina egna mål. Du kommer att utifrån dessa mål utföra vardagsnära och planerade insatser till brukarna, följa upp resultat av arbetet samt i rollen som kontaktpersonal ge stöd till brukare att upprätthålla sociala och professionella nätverk. I uppdraget ingår att medverka i upprättande och uppföljning av genomförandeplaner vilka utgör grunden i att kvalitetssäkra utifrån varje brukares individuella behov.

Som stödassistent arbetar du på schema med dag-, kväll- och helgpass.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning på gymnasial nivå, omvårdnadsprogrammet alternativt KY-utbildning eller liknande. Det är meriterande om du har arbetat med personer med fysiska och psykiska funktionsvariationer. Utbildning och erfarenhet av arbetet med Lågaffektivt bemötande, ESL (Ett Självständigt Liv) och/eller VSS (Vård- och Stödsamordning) är ett plus för tjänsten.

För att klara av uppdraget behöver du ha en positiv inställning och vara lugn och trygg i din yrkesroll. Det är viktigt att du är bekväm med att arbeta med personlig omvårdnad och har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett respektfullt bemötande. Vi lägger också stor vikt vid god samarbetsförmåga och förmåga till ett strukturerat arbetssätt.

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Göteborgs Stad , SDF Örgryte - Härlanda

Ansök härFöretag
Göteborgs Stad , SDF Örgryte - Härlanda


Plats
Göteborg