Undersköterska till Bagaregårdens äldreboende , Örgryte - Härlanda

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv och där du får möjlighet att utvecklas in din yrkesroll? Hos oss i Örgryte-Härlanda arbetar du för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och vår kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag ca 2 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och göra det möjligt för våra äldre att ha en meningsfull tillvaro? Är du en person som dessutom gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig av andra? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss på vår demensenhet på Bagaregårdens äldreboende. På demensenheten bor 13 personer och vi har även två stycken avlösningsplatser på enheten.

Tillsammans med dina kollegor kommer du att vara nyckelperson i nätverket runt de äldre. Som undersköterska hos oss motiverar och stimulerar du de äldre utifrån deras individuella förutsättningar, behov och önskemål genom uppsatta mål och delaktighet. Det kan innebära hjälp med måltider, personlig hygien, vardagsträning, promenader och andra aktiviteter.

Vi arbetar efter den nationella värdegrunden och har ett hälsofrämjande förhållningssätt. Arbetet innebär att ge social omsorg och omvårdnad genom att se till det friska hos varje omsorgstagare. I arbetsuppgifterna ingår även att dokumentera samt utföra hälso- och sjukvårdande insatser utifrån delegering från sjuksköterska samt utföra rehabiliterande insatser efter delegering från sjukgymnast och arbetsterapeut.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete i en spännande miljö med möjlighet att göra skillnad.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsten har du gått omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och fördjupade kunskaper inom äldrevård är meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med personer med demens.

Du sätter ett högt värde i att ha ett gott bemötande och i att de äldres behov är i fokus. För att trivas med uppdraget är det viktigt att du har initiativförmåga och är bekväm med att arbetsdagen inte alltid går att förutse. Du bidrar till en bra arbetsmiljö med ditt positiva och engagerade förhållningssätt. Du är flexibel och kan anpassa dig till ändrade omständigheter.

I ditt arbete som undersköterska är dokumentation en viktig arbetsuppgift och datorn ett viktigt arbetsredskap. Det är därför viktigt att du har god datorvana samt goda kunskaper i svenska gällande både tal och skrift.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Göteborgs Stad , SDF Örgryte - Härlanda

Ansök härFöretag
Göteborgs Stad , SDF Örgryte - Härlanda


Plats
Göteborg