Du behövs i Västra Göteborgs förskolor!

Vill du jobba i en stadsdel där dina idéer formar framtidens välfärd? Västra Göteborg satsar stort på ett ledarskap där varje medarbetares kompetens ska tas tillvara. Tillsammans utvecklar vi kommunens service mot målet att göra Göteborg till en jämlik stad där alla kan leva ett gott liv. För att lyckas samverkar vi med många, som näringslivet och samhället i övrigt. Stadsdelen ligger i Göteborgs sydvästra del och ger service inom kultur och fritid, individ och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har runt 2000 anställda.

ARBETSUPPGIFTER
Dags för en ny utmaning?

Vi söker nu efter flera engagerade förskolevikarier! Det är ett fantastiskt jobb om du vill utvecklas och det passar dig som vill prova på varierande arbetsuppgifter. Du kommer få hjälpa både barn och kollegor med allt mellan himmel och jord!

När någon av förskolornas ordinarie personal är frånvarande eller när det behövs extra arbetskraft behöver vi just dig som kan komma och täcka upp med kort varsel. Vi använder bokningssystemet Time Care Pool där du lägger dig tillgänglig i en kalender för att vara bokningsbar på våra pass.

KVALIFIKATIONER
Du är engagerad, flexibel och har lätt för att samarbeta. Att ha en positiv inställning och vara lyhörd för barnens behov är en förutsättning för att lyckas. Du bör även ha ett bra och ödmjukt bemötande mot både barnen, föräldrarna och kollegorna.

För att trivas tror vi att du gillar att ha många olika saker att göra, att du är kreativ och initiativtagande. Det är inget krav på utbildning eller erfarenhet, dock är det viktigt att du har ett genuint intresse för verksamheten.

Eftersom du ersätter ordinarie personal så ställer vi höga krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och social kompetens då du ofta byter arbetsplats. Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift krävs också för att lyckas i rollen.

Tycker du att detta verkar intressant? Skicka in din ansökan direkt!Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Göteborgs stad. , SDF Västra Göteborg

Ansök härFöretag
Göteborgs stad. , SDF Västra Göteborg


Plats
Göteborg