Undersköterskor sökes till Önnereds Hemtjänst i Västra Göteborg!

Vill du jobba i en stadsdel där dina idéer formar framtidens välfärd? Västra Göteborg satsar stort på ett ledarskap där varje medarbetares kompetens ska tas tillvara. Tillsammans utvecklar vi kommunens service mot målet att göra Göteborg till en jämlik stad där alla kan leva ett gott liv. För att lyckas samverkar vi med många, som näringslivet och samhället i övrigt. Stadsdelen ligger i Göteborgs sydvästra del och ger service inom kultur och fritid, individ och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har runt 2000 anställda.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och göra det möjligt för våra seniorer att ha en meningsfull tillvaro? Då är du kanske en av våra nya medarbetare! På St. Gabriel är vi tre hemtjänstenheter som samverkar med varandra och just nu söker vi på Önnereds Hemtjänst undersköterskor. Hos oss får du många kollegor att utbyta erfarenhet och kunskap med.

Hemtjänsten är en verksamhet under ständig utveckling. Tillsammans med dina kollegor är du en nyckelperson i nätverket runt den äldre. Som undersköterska hos oss motiverar och stimulerar du de äldre utifrån deras individuella förutsättningar, behov och önskemål. Arbetet innebär att ge social omsorg, service och omvårdnad genom att se till det friska hos varje omsorgstagare. I dina arbetsuppgifter ingår även att löpande dokumentera samt att utföra från sjuksköterska delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser.

Hos oss erbjuder vi dig:
Ett jobb där du kan göra skillnad för våra omsorgstagare i deras vardag. Vi är måna om att du skall ha rätt förutsättningar och känna glädje och stolthet över det arbete vi tillsammans utför. Vanliga arbetsuppgifter så som städning och majoriteten av inköp ingår idag inte i våra arbetsuppgifter utan detta är på entreprenad vilket mer eller mindre är unikt för hemtjänsten! Du får möjlighet att koncentrera dig på de mer mjuka delarna av jobbet som att hjälpa våra äldre att ha ett meningsfullt liv, där de är delaktiga och har inflytande över sin vardag. Vidare har du möjlighet att påverka din arbetstid utifrån verksamhetens behov genom schemaläggning i Time Care Planering. Hos oss erbjuds alla medarbetare att arbeta heltid!

Du kommer att ingå i ett arbetslag med kollegor som är engagerade och positiva. Vi är ett team som är måna och bryr oss om varandra med en öppen och respektfull kommunikation på arbetsplatsen.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad undersköterska. Eftersom dokumentation och kommunikation är en stor del av uppdraget krävs goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som skrift. Du har lätt för IT och mobiltelefoni, tidigare arbete med Phoniro Care i mobilen eller liknande är meriterande.

Som person är du flexibel, lösningsorienterad och har en god samarbetsförmåga men du kan likväl arbeta självgående. Du behöver ha ett gott bemötande och kan skapa trygghet och lugn även i stressiga situationer. I vår hemtjänst pågår ett ständigt utvecklings och förbättringsarbete. För att trivas i arbetet krävs därför att du är förändringsbenägen och har en god pedagogisk förmåga.

Tycker du om att arbete med människor, har ett stort engagemang, ansvarskänsla samt har de äldres individuella behov i fokus kan det här uppdraget vara för dig. Vi söker dig som tror på alla människors lika värde och rättigheter. Är du dessutom en person som gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du är öppen för att lära dig av andra tror vi att du kommer att trivas hos oss.

Låter detta som en tjänst för dig, ansök redan idag!

ÖVRIGT
Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Göteborgs Stad , SDF Västra Göteborg

Ansök härFöretag
Göteborgs Stad , SDF Västra Göteborg


Plats
Göteborg