Biträdande forskare

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

Vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi vid Sahlgrenska akademin bedrivs omfattande forskning och undervisning över stora kunskapsområden från molekyl till människa. Verksamheten utgörs av fem sektioner; farmakologi, fysiologi, hälsa och rehabilitering, klinisk neurovetenskap samt psykiatri och neurokemi. Institutionen för neurovetenskap och fysiologi, söker en biträdande forskare med placering vid sektionen för klinisk neurovetenskap. Tjänsten är placerad i forskargruppen för Rehabiliteringsmedicin. Detta är en multiprofessionell grupp med personer från olika länder. Forskningen utgår från individer med funktionshinder i olika kontext och syftar till att förstå detta för att möjliggöra ett bättre liv genom bra rehabilitering.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär deltagande i studie kring personer med stroke som bor på särskilda boenden i Västra Götaland och Södermanland. Data skall insamlas om hur personerna har det men även personalens kunskap om stroke-sjukdomen undersöks. Handledning i kvalitativ metodik ingår.

Kvalifikationer
Sökanden bör vara självständig i sitt arbetssätt, ha god samarbetsförmåga, uppskatta att arbeta i en forskningsorganisation och ha en stark motivation. Ett krav för tjänsten är legitimation som arbetsterapeut. Krav är kunskap om kvalitativ metodik samt om stroke. Meriterande är erfarenhet av arbete på särskilda boenden samt arbete kring utveckling av digitala verktyg för rehabilitering. Vi värdesätter att du är noggrann, har en god administrativ och strategisk förmåga samt behärskar engelska språket mycket väl, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning
Anställningen är en tidsbegränsad anställning, p 100% i 6 månader, med placering vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi. Tillträde; snarast eller enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen
Upplysningar om anställningen lämnas av professor Katharina Stibrant Sunnerhagen tfn 031-342 28 03, e-post; katharina.sunnerhagen@neuro.gu.se eller av biträdande sektionschef/professor Anja Smits tfn; 031-342 3963, e-post; anja.smits@neuro.gu.se.

Fackliga organisationer
Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan
Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att registrera din ansökan elektroniskt via hemsidan: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Legitimation som arbetsterapeut bifogas med ansökan.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2019-05-08.

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Göteborgs universitet

Ansök härFöretag
Göteborgs universitet


Plats
Göteborg