Undersköterska - var med och gör skillnad för många inom Radiologi!

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vilka är vi?

På Radiologin träffar vi varje dag hundratals patienter som ska gå igenom olika undersökningar.

Vi kan erbjuda dig som undersköterska en kreativ arbetsplats där du kan utvecklas! Vi finns på Östra, Mölndal och Sahlgrenska och söker nu undersköterskor till alla tre sjukhustomterna där vi har lite olika inriktningar.

Vill du veta mer? https://www.sahlgrenska.se/omraden/omrade-4/radiologi/

Vad får du jobba med?

Som undersköterska arbetar du i team med röntgensjuksköterska och läkare. Tillsammans arbetar ni utifrån den kunskap ni har men också utifrån patientens unika förutsättningar och behov. I ditt arbete kommer det att ingå att förbereda och assistera vid röntgenundersökningar och att se till så patienten har det bra före och efter. Du kommer också att stå i vår reception och ta emot patienter, registrera röntgenremisser med mera. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt och det innebär att du kommer att arbeta dag/kväll/helg/natt.

Varför ska du välja oss?

Du kommer att ha mycket kontakt med patienter och hela tiden möta nya utmaningar. Patientmötena, teamarbetet och att vi jobbar med den senaste tekniken kommer att göra ditt jobb spännande och utvecklande. Inom radiologin lär vi oss mycket av varandra då vi har med oss olika erfarenheter och bakgrund. Det ser vi som en styrka. Det är också viktigt för oss och känna arbetsglädje och trivas med kollegorna.

Kan du vara den vi söker till någon av våra team?

Då är du utbildad undersköterska och vill tillsammans med oss driva radiologin framåt i en spännande utveckling. Som undersköterska ska du vara trygg, stabil och kunna vara flexibel och kreativ i ditt arbete och anpassa dig till ett varierande tempo. Du trivs med att samarbeta i team och är bra på att kommunicera vilket är en stor del av arbetet inom radiologin då du har mycket kontakter med både patienter och annan personal på sjukhuset. Det viktigaste är att du som börjar hos oss har både intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och leverera arbete av en god kvalitet.

Varmt välkommen med din ansökan och har du frågor så är du välkommen att höra av dig till någon av oss! Vi kommer göra urval och kalla till intervju löpande under annonseringstiden.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Sahlgrenska Universitetssjukhuset , Område 4 , Radiologi

Ansök härFöretag
Sahlgrenska Universitetssjukhuset , Område 4 , Radiologi


Plats
Göteborg