Psykolog

Habo och Mullsjö vårdcentraler

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Vi ser gärna att du har KBT-kompetens steg 1 och erfarenhet av kliniskt arbete, helst inom primärvården. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av gruppbehandlingar och vidareutbildningar inom Acceptance and commitment therapy (ACT), Unified Protocol (UP), eller Interpersonell psykoterapi (IPT).

Likaså kan beteendevetenskaplig kompetens i t.ex. pedagogik, arbetsliv, socialpsykologi och informatik vara värdefullt. Du ska känna dig bekväm med att göra basala utredningar som underlag för remittering till Neuropsykiatriska teamet i vår Region.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning om heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att vara fysiskt placerad på båda vårdcentralerna.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Arbetet på vårdcentralen präglas av en helhetssyn på människan. I din roll ska du erbjuda personer med psykosocial problematik ett tidigt och adekvat omhändertagande. Du skall kunna bedöma, utreda och behandla lättare till måttlig psykisk ohälsa. Du kommer ingå i vårdcentralens psykosociala team tillsammans med kurator och läkare.

Du har ett nära samarbete med andra professioner kring patienterna och tillsammans genomför ni riktade behandlingar mot olika patientgrupper. Målet är tidig intervention, hög medicinskt kvalitet och god tillgänglighet. Det kommer att ingå bedömningar och utredningar i dina arbetsuppgifter.

Utvecklingsarbete är något som vi prioriterar, eftersom vi har en tradition av att ligga i framkant när det gäller förbättringar, nya arbetsstrukturer och behandlingsmetoder som kommer vår befolkning till godo: direkt access till psykosociala enheten, korta behandlingsinterventioner, och gruppbehandlingar baserad på KBT och ACT.

Hos oss på erbjuds du ett lärorikt, utvecklande och roligt arbete i en verksamhet med kompetenta medarbetare som värnar om god sammanhållning.

För att du ska trivas hos oss
Du som söker har förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du har ett intresse och känsla för multidisciplinärt arbete. Du är ansvarstagande och fokuserad, strukturerad och drivande, samtidigt som du gärna tar initiativ och antar utmaningar. Du känner dig trygg i din yrkesroll samtidigt som du är nyfiken och vill utveckla verksamheten du arbetar i. Då vår verksamhet bygger på möten med människor är en professionell förhållningsätt, flexibilitet och engagemang av stor relevans. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Sista ansökningsdag är den 2 april 2019. För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Josette Troon, tel 010-242 48 11 eller mobil 076-724 22 33. Facklig representant för SACO- Habo är Adam Lundwall, 010-242 48 83 och för Mullsjö Irene Tengberg Herrstedt, 010-242 44 64.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är säljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag som försäljning av ytterligare jobbannonser.

Bra Liv Vårdcentralerna Habo och Mullsjö ansvarar i sitt primärvårdsuppdrag gemensamt för cirka 16000 listade patienter. Vi har bl.a. fokus på de som har mest behov av vård och vi samarbetar med respektive kommuner i ett hälsofrämjande perspektiv också när det gäller psykisk hälsa.

Våra medarbetare är vår främsta tillgång för att åstadkomma en bättre hälsa för alla genom att erbjuda en högkvalitativ och patientsäker vård baserad på kompetens, helhetssyn, patientfokus och en geografiskt tillgänglig närhet. Som en del i detta söker vi en psykolog att komplettera vårt team.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Jönköpings län

Ansök härFöretag
Region Jönköpings län


Plats
Habo