PTP - psykolog , Psykiatrisk öppenvård Hallsberg

Allmänpsykiatri Hallsberg finns i samma lokaler som primärvården i Hallsberg. Upptagningsområdet inkluderar Hallsberg, Kumla och Askersund med tillsammans cirka 48 000 invånare. Vi är cirka 30 medarbetare, med psykologer, skötare, arbetsterapeuter, kuratorer, sjuksköterskor, psykoterapeuter, medicinska vårdadministratörer samt läkare. Vi märker att personal söker sig till vår arbetsplats i Hallsberg, kanske för att vi är en välfungerande verksamhet med struktur, och från och med i höst har vi enbart fast anställda läkare och inte längre behov av konsulter inom någon yrkesgrupp.

Vi har ett varmt och hjärtligt klimat bland personalen, där vi ser varandra, månar om och hjälper varandra, men samtidigt tillåts vara den man är och får utrymme att arbeta självständigt. Vi ser positivt på egna idéer till att utveckla verksamheten och provar gärna nya metoder samt samverkar med forskning. Värdegrund och bemötande är helt grundläggande bland vår personal, såväl mot kollegor som mot patienter. Vi erbjuder dig en fördjupad introduktion med goda förutsättningar att komma in i ditt arbete.

Allmänpsykiatri Hallsberg är en integrerad mottagning vilket innebär att vi bedömer, utreder, diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar patienter med behov av specialistpsykiatrins insatser. Bredden i arbetet gör dagarna varierande och händelserika. Viktiga områden för oss är bland annat gruppbehandlingar, samt patientens och anhörigas delaktighet i vården. Vi är indelade i två tvärprofessionella behandlingsteam och har teamkonferenser där behandlingsfrågor kan tas upp.

Det är goda tågförbindelser till Hallsberg och det tar cirka 10 minuter att promenera från Centralen i Hallsberg till mottagningen.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att under handledning arbeta konsultativt och personstödjande med psykologiska insatser och bedömningar.

PTP-programmet i Region Örebro län innehåller utbildningsseminarier och studiebesök samt regelbundna träffar med övriga PTP-psykologer, vilket blir en del i din tjänst hos oss.

Kvalifikationer:
Psykologexamen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning som PTP-psykolog 1 år, heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Ulrika Björklund, enhetschef, 0582-880 84.
Ylva Malm, leg. psykolog, 0582-880 75

Facklig företrädare:
Psykologförbundet, Izabela Adamiak, 019-602 16 62

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2019-04-01

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Allmänpsykiatrisk öppenvård är en del av den specialiserade psykiatrin. Verksamheten har mottagningar i Hallsberg, Karlskoga, Lindesberg och Örebro med enheter inom rehabilitering, affektivmottagning, traumamottagning samt en enhet för dövpsykiatri. Vi arbetar med både individuell- och gruppbehandling samt med såväl planerade som akuta besök samt telefonrådgivning. Tillsammans är vi runt 200 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan samt jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.

Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fem verksamhetsområden alla med stort fokus på etik och samverkan samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen.

Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Örebro län

Ansök härFöretag
Region Örebro län


Plats
Hallsberg