Undersköterska till Hemtjänsten i Mölnlycke

Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen.

ARBETSUPPGIFTER
Inom hemtjänsten möter du människor som bor kvar hemma. Här kommer du hjälpa brukarna med personlig omsorg såsom hygien, måltider, sociala aktiviteter, ledsagning till läkare/samhällsbesök och vissa hälso- och sjukvårdsinsatser utifrån brukarnas individuella behov. I ditt arbete kan även vardagliga sysslor som att städa, tvätta och handla ingå.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska alternativt med erfarenhet. Du har förmågan att ge god service, tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt och omtanke. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Arbetet kräver att du har en social förmåga, är noggrann och ansvarstagande med god samarbetsförmåga.

För att kunna kommunicera och dokumentera behöver du behärska svenska i både tal och skrift samt ha god datorvana.

Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts med förbehållet att den inte tas i anspråk av eventuell övertalig personal.

Vi påbörjar rekryteringsarbetet efter hand som ansökningarna kommer in.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Härryda kommun , Sektorn för socialtjänst

Ansök härFöretag
Härryda kommun , Sektorn för socialtjänst


Plats
Härryda