Psykiatrisamordnare

Vill du jobba hos oss i Höganäs och hänga med på vår resa?
Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Tillsammans presterar vi på topp och når grymma resultat. Vi är säkra på att nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det måste du göra. Vi har invånaren och servicen i fokus och det ser vi som en självklarhet att du också har.

Inte skrytsamma men stolta, det är höganäsbornas tankar om sin plats. Vi vet att Höganäs är en populär plats att bo, leva och verka på. Så populär att kommunens befolkningsmål ser ut att bli verklighet flera år innan förväntat.

Våra medarbetare är vår främsta styrka och sättet våra medarbetare beter sig och känner på jobbet blir kommunens identitet. Därför jobbar vi inifrån med hjälp av våra interna ledord kommunikation och koncerntanke. Det bidrar till ett öppet kommunikationsklimat kollegor emellan och ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare och Höganäs blir då - väl värt att investera i.

Så, har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då är du garanterat den vi söker!

Livet är i ständig förändring och på socialförvaltningen arbetar vi med att underlätta vardagen för kommunens invånare i olika livssituationer. Vi har hand om myndighetsutövning, verkställighet inom individ och familj samt uppföljning av verksamhet. Det innebär att du kommer ha kollegor som är exempelvis socialsekreterare, utredare och biståndshandläggare och som arbetar med missbruk, våld i nära relationer, barn – och familjefrågor och mycket mer. Du erbjuds en spännande arbetsplats och meningsfulla arbetsuppgifter där människan och individen har största fokus. Ditt arbete gör skillnad och är viktigt – på riktigt!

Socialförvaltningens vuxenenheten består av 41:an, stödteamet (socialpsykiatrin) , Träffpunkten, stödboende för ensamkommande, LSS biståndshandläggning samt hanteringen av kommunens serveringstillstånd.
Socialpsykiatrin, stödteamet arbetar med utredning och utför boendestöd för personer med psykiska funktionshinder/ psykisk ohälsa samt lindrigt begåvningshinder . I stödteamet arbetar sju personer. Det är en stabil grupp, som består av psykiatrisamordnare och boendestödjare med olika utbildningar, bland annat sjuksköterska och socionom.
Vår psykiatrisamordnare, som är psykiatrisjuksköterska går i pension i december och vi söker därför en ersättare.

ARBETSUPPGIFTER
Som samordnare har du bland annat ett övergripande ansvar för nyansökning, medverkar vid bedömningar, handleder och är ett bollplank gentemot andra verksamheter i Höganäs kommun. Du är även delaktig i planering och utveckling av verksamheten samt ett dagligt stöd till dina kollegor
Utöver detta gör du utredningar gällande boendestöd och utför boendestöd. Samverkan med andra myndigheter/vårdgivare är en viktig del i arbetet och goda möjligheter finns till utbildning och vidareutveckling. Dokumentation enligt socialtjänstlagen i Procapita ingår.
Arbetet är omväxlande och du har en stor frihet att själv planera din tid.
Arbete måndag-fredag med möjlighet till flextid.

KVALIFIKATIONER
Det är viktigt med en bred kompetens i verksamheten och vi ser gärna att du är utbildad psykiatrisjuksköterska, dock kommer du inte att ha HSL-ansvar.
Annan adekvat högskoleutbildning kan också vara lämplig.

Krav är att du har körkort, tillgång till tjänstebil finns. Erfarenhet av arbete med målgruppen är ett krav.

ÖVRIGT
"Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter" - så står det i våra "Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald". Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Höganäs kommun Socialförvaltningen

Ansök härFöretag
Höganäs kommun Socialförvaltningen


Plats
Höganäs