Vaktmästare till särskillt boende

Vill du jobba hos oss i Höganäs och hänga med på vår resa?
Höganäs ambition är att vara en av Sveriges bästa kommuner och våra förväntningar på oss själva är höga. Tillsammans presterar vi på topp och når grymma resultat. Vi är säkra på att nyckeln till framgång är att ha medarbetare som brinner för sitt jobb, så det måste du göra. Vi har invånaren och servicen i fokus och det ser vi som en självklarhet att du också har.

Inte skrytsamma men stolta, det är höganäsbornas tankar om sin plats. Vi vet att Höganäs är en populär plats att bo, leva och verka på. Så populär att kommunens befolkningsmål ser ut att bli verklighet flera år innan förväntat.

Våra medarbetare är vår främsta styrka och sättet våra medarbetare beter sig och känner på jobbet blir kommunens identitet. Därför jobbar vi inifrån med hjälp av våra interna ledord kommunikation och koncerntanke. Det bidrar till ett öppet kommunikationsklimat kollegor emellan och ger effekt på vår kommun, våra invånare, våra företagare, våra föreningar och våra besökare och Höganäs blir då - väl värt att investera i.

Så, har du redan nu tankar om hur Höganäs kan bli en av Sveriges bästa kommuner? Då är du garanterat den vi söker!

Höganäs Omsorg AB är ett kommunalt helägt bolag som arbetar för att skapa förutsättningar för invånarna i Höganäs kommun att kunna leva så tryggt och självständigt som möjligt. De som arbetar hos oss är verksamma inom något av områdena äldreomsorg, hemsjukvård eller LSS och kan vara exempelvis sjuksköterska, arbetsterapeut eller undersköterska. Oavsett titel är ditt uppdrag viktigt och meningsfullt och kommer bidra till ett bättre liv för många kommuninvånare. Vill du göra karriär genom att få andra att må bra? Då är det hos oss du ska jobba!

Vi söker vaktmäster till våra fyra särskilda boende i Höganäs Kommun. Du kommer att utgå från Ljunghaga Demens centrum som ligger centralt i Höganäs.

ARBETSUPPGIFTER
Som vaktmästare hos oss kommer du att arbeta med vanligt förekommande vaktmästaruppgifter. Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter såsom löpande service och underhåll utomhus och inomhus. Du är behjälplig vid lättare reparationer, flytt/montering av möbler, hantering av förbrukningsmaterial, apoteksärende, ansvara för felanmälningar mm.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är händig och har en god organisationsförmåga. Du är van att arbeta självständigt, är lösningsfokuserad och är trygg i sociala sammanhang eftersom arbetet innebär många kontakter med såväl kollegor, leverantörer, brukare och anhöriga. Du ska tycka om att fixa och ha förmåga att upptäcka vad som ska göras.

Du har en god datorvana samt behärskar det svenska språket i både tal och skrift. B-körkort krävs.
Arbetet är dagtid måndag-Fredag

Rekrytringen sker löpande under ansökningstiden.

ÖVRIGT
"Höganäs kommun ska i alla sina rekryteringar sträva mot en jämnare fördelning mellan könen och en ökad representation av övriga olikheter inom kommunens olika verksamheter" - så står det i våra "Aktiva åtgärder för jämställdhet och mångfald". Det är inte alltid enkelt, men vi jobbar för detta varje dag.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb - alternativt ring 0771-693 693.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Höganäs Omsorg AB

Ansök härFöretag
Höganäs Omsorg AB


Plats
Höganäs