Röntgensjuksköterska till Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hudiksvalls Sjukhus är ett akutsjukhus vilket gör att vår verksamhet på Röntgenavdelningen är till 50% akutverksamhet och 50% är planerad verksamhet.

Maskinparken består av 2 MRT (1,5T och 3T), 2 datortomografer, 2 ultraljud, 1 genomlysning/intervention, 2 konventionella röntgenapprater och en mobil röntgnapprat.

Som röntgensjuksköterska hos oss på Hudiksvalls Sjukhus har du en nyckelfunktion som får helheten att fungera inom Röntgen. Du är viktig för oss!

Hos oss får du möjlighet att vara med och utveckla vår avdelning in i framtiden.

Dina blivande kollegor på Röntgen är chefsstöd, medicinska sekreterare, radiologer, röntgensjuksköterskor och undersköterskor.
Det arbetar idag 20 Röntgensjuksköterskor hos oss, men vi hoppas att du som röntgensjuksköterska söker till oss så att vi snart blir fler!

Vi erbjuder dig:
- Goda utvecklingsmöjligheter med varierande arbetsuppgifter
- Modern maskinpark och välorganiserade lokaler
- Trevliga kollegor

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att träffa dig!

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor och med patienten i fokus.
Som röntgensjuksköterska hos oss har du många varierande arbetsuppgifter, då vi roterar på de olika modaliteterna som finns

Du arbetar självständigt men ingår i ett team med kunniga läkare och undersköterskor som tillsammans arbetar för att ge patienten en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla.

Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna för att få en bra start hos oss, därför erbjuder vi dig ett introduktionsprogram på 8 månader, under dessa månader får du lära dig vår maskinpark och allt som vi förväntar oss av en röntgensjuksköterska. Naturligtvis anpassas introduktionsprogrammet efter dig som individ så 8 månader är en ungefärlig uppskattning.

Röntgen i Hudiksvall är en dygnet-runt-verksamhet vilket innebär både dag-, kväll/natt- och nattberedskap.

Systemen vi arbetar i är Sectra, RIS och PACS

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård.
Vidare ser vi det positivt om du har kunskaper inom datortomografi, magnetkamera, konventionell röntgen och angiografi och intervention, men detta är inte ett krav då vi har en bra introduktion för oerfarna röntgensjuksköterskor.

Som person trivs du med ett omväxlande arbete och kan hantera situationer med både högre och lägre tempo på ett strukturerat sätt.
Du som person har en stark personlig drivkraft och ett öppet och flexibelt sinne med en förmåga att hitta nya lösningar. Vi tror även att du är social, kommunikativ och lyhörd inför medarbetare och patienters behov.
Vi ser även att du har god förmåga att kunna planera och organisera ditt arbete tillsammans med dina kollegor. Du sprider en positiv attityd och medverkar till en god arbetsmiljö.

Anställningsformen är provanställning på 6 månader och om vi trivs med varandra så övergår den till tillsvidareanställning.

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna hanteras enligt GDPR och de personuppgifter du lämnar i e-rekryteringen används för att administrera din ansökan och exempelvis skicka bekräftelse till dig. Dina personuppgifter används endast i e-rekryteringar du aktivt deltar i.

Dina personuppgifter sparas och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera eller avregistrera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Mer information om hur Region Gävleborg hanterar personuppgifter regiongavleborg.se/dataskydd

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Gävleborg , Hälso - och sjukvårdsnämndförvaltning

Ansök härFöretag
Region Gävleborg , Hälso - och sjukvårdsnämndförvaltning


Plats
Hudiksvall