Audionom

Öron, näs- och halskliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad audionom till vår audionommottagning i Jönköping. Öron, näs- och halskliniken är en länsövergripande verksamhet med öronmottagningar och audionommottagningar i Jönköping, Eksjö/Nässjö och Värnamo samt hörselteknisk verksamhet.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på heltid med start enligt överenskommelse!

Läs gärna mer om vilka förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)vi erbjuder på Region Jönköpings län.

Det här får du arbeta med
Arbetet innebär diagnostik och grundläggande hörselrehabilitering till vuxna individer i olika åldrar. Audionommottagningens enheter arbetar strukturerat och har ambitionen att utveckla verksamhetens kvalitet och evidens i alla processer.

För att du ska trivas hos oss
Som person behöver du kunna ta eget ansvar samt ha god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du visar gott bemötande, intresse och noggrannhet i arbetet. Du ska kunna arbeta mot mål, fokusera på resultat och ha förmågan att se till verksamhetens bästa. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor är du välkommen att kontakta enhetschef

Ann-Charlott Carlstein, telefon 010-242 17 25. Facklig företrädare för SRAT är Stefan Lundå, telefon 010-242 17 27.

Sista ansökningsdag är den 3 mars. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sveriges bästa sjukhus finns i Region Jönköpings län!
Länssjukhuset Ryhov i Jönköping fick en mycket bra sjundeplacering i Dagens Medicin sjukhusrankning 2018. Sjukhuset har en lång räcka av topplaceringar i denna ranking. #sverigesbästasjukhus

Öron- näs- halskliniken har verksamhet på alla tre sjukhusen i Region Jönköpings län. Våra medarbetare tar hand om patienter med sjukdomar och skador i öron-, näs- och halsområdet. Vi erbjuder vård med hög patientsäkerhet och god tillgänglighet på våra öron-, näs-, halsmottagningar, audionommottagningar samt sömnapnémottagningar. Totalt är vi ca. 105 medarbetare inom olika yrkesgrupper, varav 35 personer arbetar inom våra audionommottagningar och hörseltekniska verksamhet.

Läs gärna mer om Öron-, näs- och halskliniken (http://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/Oron-nas-och-halskliniken//) som arbetsplats!Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Jönköpings län

Ansök härFöretag
Region Jönköpings län


Plats
Jönköping