Specialistläkare / ST - läkare inom obstetrik och gynekologi

Kvinnokliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad specialistläkare inom obstetrik och gynekologi, alternativt som vill utbilda dig till specialist i obstetrik och gynekologi vid vår klinik. Tjänsten är tillsvidare, på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en kreativ arbetsplats med goda medicinska resultat där god möjlighet till forskning och utveckling finns genom Region Jönköpings läns enhet Futurum.

Hos oss får du en komplett specialistutbildning som ger dig en mycket bra bredd. I tjänstgöringen ingår randning för att erhålla kompetens i neonatalvård, allmän kirurgi, urologi samt obstetrik vid universitetssjukhus.

Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare! (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Som specialistläkare inom obstetrik och gynekologi på kvinnokliniken får du arbeta med varierande uppgifter! Vi arbetar mycket i team och lägger stor vikt vid förbättringsarbete. Vi ger dig möjlighet att arbeta självständigt inom ämnesområdena, samtidigt som du själv får utveckla arbetsområden och delta i processarbeten. I tjänsten ingår jourverksamhet och vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper om kirurgi vid jourverksamhet. I rollen som specialistläkare samarbetar du med övriga kliniker i regionen, kvinnokliniken i Linköping och framförallt våra patienter!

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos oss är du trygg och stabil i dig själv som person och samarbetar gärna med andra. Du är empatisk och har förmågan att behålla ditt lugn även i stressande situationer. I din yrkesroll har du förmåga att fatta snabba beslut och prioritera dina arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Johan Skoglund, 010-242 14 58. Facklig företrädare för Läkarförbundet är Sandra Lindström, 010-242 85 36.

Sista ansökningsdag är den 9 augusti 2019. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sveriges bästa sjukhus finns i Region Jönköpings län! Länssjukhuset Ryhov i Jönköping fick en mycket bra sjundeplacering i Dagens Medicin sjukhusrankning 2018. Sjukhuset har en lång räcka av topplaceringar i denna ranking. #sverigesbästasjukhus

På Kvinnokliniken, Länssjukhuset Ryhov arbetar totalt 180 medarbetare. Vi arbetar med hälso- och sjukvård under graviditet och förlossning, gynekologiska sjukdomar samt abort- och preventivmedelsverksamhet och ungdomars reproduktiva hälsa. Kliniken har ett länsövergripande ansvar för kvinnor med komplicerade graviditeter och hotande prematur förlossning. Ungdomsmottagning och Kvinnohälsovården är en del av Kvinnokliniken.

Vi är en engagerad och utvecklingsorienterad klinik som hela tiden arbetar för att göra det bättre för våra patienter. På kliniken arbetar vi för ständiga förbättringar vilket vi hoppas du vill vara med och bidra till. Det pågår ständigt flera utvecklings- och förändringsarbeten i vår verksamhet där du tillsammans med övriga yrkeskategorier är en viktig del.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Jönköpings län

Ansök härFöretag
Region Jönköpings län


Plats
Jönköping