Undersköterska / skötare

Tillnyktringsenheten

Är du en person som gillar att arbeta självständigt med bedömning, medicinsk övervakning och motivationsarbete rörande personer som är i behov av tillnyktring? Då kanske du passar i vår nystartade enhet!

Vi söker
Vi söker dig som är undersköterska/skötare och som vill vara med och bidra med kompetens och energi i såväl det dagliga arbetet som i utvecklingsarbetet av vår verksamhet. Tjänsterna är tillsvidare, heltid, med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett varierat arbete med stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett öppet och positivt klimat, med goda möjligheter till nära samarbete med kollegor och utveckling av verksamheten.

Här kan du läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder. (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Du kommer att få vara med om att starta upp en ny verksamhet och vara med och utveckla innehållet i verksamheten. När verksamheten är i drift kommer du arbeta självständigt med medicinsk övervakning och bedömning samt en del motivationsarbete. En viktig del av arbetet är samarbetet med den övriga sjukvården och andra myndigheter så som socialtjänsten och polis. När verksamheten inte har inlagda patienter kommer du att tjänstgöra inom psykiatrin eller angränsande verksamheter för att få möjlighet att kompetensutveckla dig inom andra specialistområden.

För att du ska trivas hos oss
För oss är det viktigt att du tar ansvar för din uppgift och planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har god självinsikt, är trygg i din roll, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du kan avgränsa dig och har ett professionellt förhållningssätt i svåra situationer. Du tilltalas av ett tvärprofessionellt arbetssätt samt är intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta:
Peter Tudén, 010-242 30 45.
Facklig företrädare för Vårdförbundet, Pernilla Zwettler, 010-242 31 40.
Facklig företrädare för Kommunal, Annika Svärd, 010-242 33 70.

Sista ansökningsdag är 2019-02-28. Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen.

Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Tillnyktringsenheten på Länssjukhuset Ryhov har ansvar för medicinsk övervakning av personer med höggradig berusning som är i behov av tillnyktring. De personer som övervakas på enheten kan ha sökt frivillig vård eller ankommit med polis enligt Lagen om omhändertagande av berusade (LOB). På mottagningen arbetar sjuksköterskor och undersköterskor/skötare.

Verksamheten kommer starta upp i tillfälliga lokaler för att senare flytta in i nyproducerade lokaler i anslutning till medicinska akutvårdsavdelningen (MAVA). Till verksamheten hör också SMADIT (Samverkan mot alkohol och droger i trafiken) innebärande att den person som ertappas av polis för rattfylleri, drograttfylleri, erbjuds ett motiverande samtal med sjukvårdspersonal. Detta görs i direkt anslutning till att polis fört in personen för provtagning och dokumentation.

Psykiatriska kliniken Länssjukhuset Ryhov i Jönköping är en av länets största kliniker. Vi är omkring 400 medarbetare med ett brett spektrum inom vår specialitet. Här finns möjlighet att förkovra sig inom flera områden och vi har en ständig strävan att utveckla och förbättra vår verksamhet. Mer information om Psykiatriska kliniken i Jönköping finner du här.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Jönköpings län

Ansök härFöretag
Region Jönköpings län


Plats
Jönköping