Tandhygienist till Haparanda , Övertorneå , Överkalix och Kalix

Arbetsplats: Östra Norrbotten
Referensnummer: 196461

Om arbetsplatsen
Folktandvården i Norrbotten har visionen ”en frisk mun i alla åldrar” och har som främsta uppgift att erbjuda länets barn- och ungdomar avgiftsfri tandvård, säkerställa specialisttandvård och bedriva vuxentandvård där god service och patientnöjdhet är viktiga incitament. I Region Norrbotten finns 23 allmäntandvårdskliniker, medicinsk tandvård, specialisttandvård och egen tandteknisk verksamhet.

Arbetsuppgifter
På kliniken får du möjlighet att arbeta med tandvård som omfattar hela spektret av modern tandvård och förebyggande insatser. Vi strävar efter att arbeta med teamtandvård för att skapa bästa möjliga flöde för våra patienter – så att fler kan få sin tandvård tryggad.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist. Som person är du engagerad, positiv och tar ansvar för dina uppgifter. Du arbetar kvalitetsinriktat och strävar efter att nå uppsatta mål, men lägger även stor vikt vid omhändertagande och service. Som tandhygienist hos oss behöver du vara flexibel och kunna anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är en utåtriktad person som har en vilja att utveckla dig inom yrket.

Anställningsfakta

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du anställs inom verksamhetsområdet HÖÖK, med placering vid någon av klinikerna. Provanställning kan förekomma. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV i din ansökan. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Du som är nyutexaminerad kommer att erbjudas möjlighet att delta i vårt traineeprogram tillsammans med andra kollegor. Läs gärna mer på
http://www.nll.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-i-Folktandvarden/Trainee-i-Folktandvarden/

Vill du veta mer?

Enhetschef, Kerstin Pettersson, 0923-760 15, kerstin.u.pettersson@norrbotten.se

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings-rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

SRAT, Linda Stánze, linda.stanze@norrbotten.se

Sista ansökningsdag är den: 2019-02-28Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Norrbotten

Ansök härFöretag
Region Norrbotten


Plats
Kalix