Undersköterska till Björketorp korttidsboende , team 3

Det går bra för Kalmar. Många vill bo och jobba här och åtskilliga företag väljer att etablera sig i regionen. Kalmar kommun är kommunens största arbetsgivare. En arbetsgivare som erbjuder en mångfald av yrkesområden och en mängd viktiga jobb som direkt påverkar våra kommuninvånare. Vårt mål är att vi ska vara en av de mest attraktiva, utvecklande och effektiva arbetsplatserna i landet. Vi vill att alla arbetsplatser i Kalmar kommun karaktäriseras av jämställdhet, medbestämmande, samverkan, flexibilitet, utveckling och frihet.

Du som arbetar i Kalmar kommun ska ha goda förutsättningar för att trivas och lyckas med ditt jobb. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. För oss är det viktigt att du ska kunna kombinera ditt arbete med ett rikt fritidsliv.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en medarbetare till Björketorp korttidsboende med inriktning demens i team 3 ( denna tjänst är dag/kväll) Enheten består sammanlagt av 25 medarbetare och 23 rum för gäster med kognitiv svikt eller demens-diagnos och beslut om korttids-eller växelboende.

Vi arbetar i med individens behov i centrum, ett gott bemötande och kontinuitet för att skapa trygghet för våra omsorgstagare.

Björketorp ligger på Norrlidshemmet och i slutet av 2020 ska enheten flytta till Oxhagshemmet. Det finns goda förutsättningar för bland annat transport via kollektivtrafik till och från arbete, körkort ses dock som meriterande då vi arbetar med Tid till förfogande och ibland är ute i hemtjänst.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har undersköterskeutbildning.
Vi värdesätter att du är lyhörd med god empatisk förmåga, tålmodig och har god social kompetens då stor del av arbetet innebär att skapa trygghet och kontakt med våra omsorgstagare och deras anhöriga. Att ha förmåga att samverka och samarbeta är ett krav men också att kunna arbeta självständigt.

Det krävs hög flexibilitet och att man är lösningsfokusering för att arbeta på Björketorp då det kan komma flera nya gäster på en dag. Vi arbetar med bland annat med datorsystemen Lifecare, BPSD-registret och Time care Multiaccess. Erfarenhet inom undersköterske-yrket är meriterande.

ÖVRIGT
För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annoserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Kalmar kommun , Omsorgsförvaltningen

Ansök härFöretag
Kalmar kommun , Omsorgsförvaltningen


Plats
Kalmar