Arbetsterapeut till Grundsärskolan i Karlskrona

Arbetsterapeut till Grundsärskolan i Karlskrona

Vill du vara med på resan att bygga Sveriges i SÄRklass bästa skola?

På Kunskapsförvaltningen arbetar vi med framtiden – välkommen att möta den med oss!

11 000 barn och ungdomar, 85 förskolor, grundskolor, grundsärskolor och gymnasieskolor och cirka 2 300 medarbetare. Tillsammans skapar vi framtidens Karlskrona. Vill du vara en del av det arbetet? Sök ditt nya jobb hos oss.

Mer information på: Jobba i skolan

Vill du vara med och tillföra ett arbetsterapeutiskt perspektiv till skolmiljön? Välkommen till skolans värld!

Grundsärskolans verksamhet växer och vi behöver utöka vårt team. Vi söker nu dig som vill arbeta tillsammans med oss att bygga framtidens särskola. De kommande åren står vi inför spännande utmaningar och ett givande arbete att utveckla verksamheten.

I den här tjänsten ingår att vara en viktig del i elevhälsoteamet. Du kommer även jobba övergripande med elevernas arbetsmiljö och struktur utifrån alla tänkbara arbetsmiljöperspektiv. Det inkluderar struktur under lektionerna, hur lärandemiljön ser ut, hur den fysiska miljön fungerar med ljud, ljus och möblering samt övrigt som kan finnas i ett klassrum. Du kommer även ha en granskande roll av det sociala spelet mellan elever för att även där kunna vara ett stöd och kunna vägleda. Eftersom rollen är helt ny på skolan kommer du också ges möjlighet att forma din egen tjänst utifrån dina iakttagelser och reflektioner, samt genom dialog med pedagoger och elever.
Extra fokus kommer vara på elever med koncentrations- och kognitiva svårigheter. Du kommer samarbeta med andra professioner som exempelvis specialpedagog och speciallärare.

Kvalifikationer
Legitimerad arbetsterapeut. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn, sensory integration och kognitivt stöd.
Du har ett stort intresse av människor och främst barn. Du tycker om att jobba med utmaningar för att kunna hitta nya lösningar och du är mycket lyhörd samt initiativrik.
Om anställningen
Tillsvidareanställning 100 %, tillträde den 12 augusti 2019 eller enligt överenskommelse.
Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Kontaktpersoner
Jenny Althini Kullenberg, Rektor, tel. 0455-30 53 77

Fackliga företrädare
Marie Nilsson, Sveriges Arbetsterapeuter, tel. 0455-30 42 69

Ansökan
Du är välkommen med Din ansökan senast den 14 april 2019. Tjänsten söks via Karlskrona kommuns rekryteringssystem, se länken nedan. Rekrytering kan ske löpande under ansökningstiden.

Karlskrona kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Karlskrona kommun

Ansök härFöretag
Karlskrona kommun


Plats
Karlskrona