Elevhandledare till Bullerbyns förskola

Elevhandledare till Bullerbyns förskola, Östra skolområdet

11 000 barn och ungdomar, 85 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor och cirka 2 300 medarbetare. Tillsammans skapar vi framtidens Karlskrona. Vill du vara en del av det arbetet? Sök ditt nya jobb hos oss.

Mer information på: Jobba i skolan

Bullerbyns förskola består av två avdelningar med barn i åldern 4-5 år och ligger i anslutning till Östra Torpskolan. Runt vår förskola har vi en barnvänlig lekomgivning med stora grönområden. För att stimulera barnens lärande, utveckling och fantasi ändrar vi regelbundet lekmöjligheterna i lokalerna utefter barnens intresse och önskemål. Vi arbetar i små grupper för att barnen ska känna sig trygga och komma till tals. På så sätt skapar vi glädje och gemenskap i grupperna.

Vi söker dig som vill jobba som elevhandledare med barn i behov av särskilt stöd. Du kommer att få samarbeta med specialpedagog, psykolog och SPSM. Du kommer att arbeta som en del i arbetslaget med speciellt ansvar för specifika barns utvecklingsbehov.

Kvalifikationer
Utbildad barnskötare eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer lämplig. Du bör dessutom ha en eftergymnasial utbildning med inriktning mot barn och ungdomar, såsom elevassistentutbildning, fritidsledarutbildning, KY/YH neuropsykiatri eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Erfarenhet av arbete med barn och/eller ungdomar i olika verksamheter inom barnomsorg, skolan eller funktionsstöd är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid Din personliga lämplighet. Du ska ha lätt att samarbeta i kontakter med föräldrar, pedagoger och andra. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tecken som stöd. Mycket av arbetet sker på golvet och i barnens lek så arbetet kräver rörlighet.

Om anställningen
Anställningsform: Visstidsanställning
Sysselsättningsgrad: 100 %
Tillträde till tjänst: Snarast möjligt enl. överenskommelse – 190630, med möjlighet till förlängning.

Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning

Kontaktpersoner
Förskolechef, Mona Nilsson, 0455-30 37 78

Fackliga företrädare
Kommunal: Ann Arvidsson, 0455-32 14 02

Ansökan
Du är välkommen med Din ansökan senast den 29 mars 2019. Rekrytering kan ske löpande under ansökningstiden.

Karlskrona kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder.

Vi har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälpAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Karlskrona kommun

Ansök härFöretag
Karlskrona kommun


Plats
Karlskrona