Skolkurator till Rödeby , Västra skolområdet

Skolkurator till Rödebyskolan, Västra skolområdet

11 000 barn och ungdomar, 85 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor och cirka 2 300 medarbetare. Tillsammans skapar vi framtidens Karlskrona. Vill du vara en del av det arbetet? Sök ditt nya jobb hos oss.

Mer information på: Jobba i skolan

Rödebyskolan är en F-9-skola med drygt 700 elever och ligger centralt i Rödeby. Vi har den stora skolans möjligheter och den lilla skolans trygghet och omtanke. Vi har tillgång till stor fin idrottshall, simhall inne och ett utebad. Här finns även löparspår i en fantastisk natur. Rödeby ligger en och en halv mil norr om Karlskrona och har goda bussförbindelser till centrala Karlskrona.

Kom och jobba hos oss!
Vi kommer nu förstärka elevhälsoteamet på Rödebyskolan där du kommer arbeta som en av två skolkuratorer. Som skolkurator arbetar du med det uppdrag som finns i rådande styrdokument inom skolan. Du ska vara sakkunnig inom skolan gällande socialt arbete och sociallagstiftningen och stå för den sociala och psykosociala kompetensen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har socionomexamen eller annan likvärdig utbildning. Du ska vara trygg och stabil i din personlighet och samtidigt bra på att arbeta i team. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. För att trivas hos oss tänker vi att du är positiv, nyfiken, flexibel, engagerad, kommunikativ samt eget ansvarstagande.

Om anställningen
Tillsvidareanställning: sysselsättningsgrad 100 %.
Tillträde enligt överenskommelse.
Provanställning kan bli aktuellt.

Kontaktpersoner
Helen Allevang, Skolområdeschef Västra skolområdet 0455 - 305238

Fackliga företrädare
Claes-Urban Persson, Vision, 0455 - 303615
Christina Smedberg, SSR, 0455 - 303905

Ansökan
Du är välkommen med din senast den 20190515. OBS! Rekrytering kan ske löpande under ansökningstiden.

Tjänsten söks via Karlskrona kommuns e-rekryteringssystem, se länk nedan.

Karlskrona kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder. Vi har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Karlskrona kommun

Ansök härFöretag
Karlskrona kommun


Plats
Karlskrona