Specialistpsykologer och psykologer , habiliteringen , Region Värmland

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland.
Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Region Värmlands värdegrund är att alla människor har lika värde och ska mötas med respekt. Värdegrunden är vår utgångspunkt i mötet med patienterna och i möten med varandra. Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta inom Region Värmland: https://www.regionvarmland.se/jobb-utbildning-och-forskning/Jobba-hos-oss/vara-medarbetare/
Sök jobbet nu!

Vill du vara med oss och utveckla framtidens habilitering? Din kompetens är en förutsättning för den fortsatta utvecklingen.
Vi söker därför legitimerade psykologer och specialistpsykologer till habiliteringen.
Utifrån din kompetens och intresse kommer din huvudsakliga tillhörighet vara på barn- och ungdomshabiliteringen eller vuxenhabiliteringen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi jobbar med tvärprofessionella och specialiserade bedömnings- och behandlingsinsatser till personer med långvariga kognitiva och/eller neuropsykiatriska och/eller motoriska funktionsnedsättningar som på ett betydande sätt påverkar utveckling och vardagsfungerande.
Vi är många olika professioner som arbetar tillsammans med habilitering i hela länet. Vi är bland annat kuratorer, psykologer, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, logopeder, specialpedagoger och läkare.

Vi jobbar med barn, ungdomar och vuxna som har behov av habilitering. Det finns mycket ny evidens inom området habilitering och vi är stolta över att vi hänger med bra i den utvecklingen. Diskussioner om gemensamma yrkes- och habiliteringsrelevanta frågor pågår ständigt inom och över professionsgränserna.
•Vi har ett spännande arbete som gör skillnad, där den ena dagen inte är den andra lik.
•Vi arbetar i team med olika professioner runt patienten.
•Du får drivna och engagerade kollegor. Vi är ett glatt gäng där vi stöttar varandra och gillar dialog.
•Vi har ett spännande utvecklingsarbete, exempelvis med mer fokus på insatser i grupp och ett utökat utbud av e-tjänster samt på barn- och ungdomshabiliteringen tillämpad beteendeanalys och fördjupat föräldrastöd.
•Vi har ett systematiskt arbetsmiljöarbete och lägger mycket fokus på introduktion och handledning av nya medarbetare.
•Som en hälsofrämjande arbetsplats har vi både gemensamma friskvårdaktiviteter och friskvårdstimme.

KVALIFIKATIONER
Tycker du om att arbeta självständigt och tillsammans med andra? Då kommer du att trivas hos oss.
Du är legitimerad psykolog, gärna med specialistbehörighet enligt Sveriges psykologförbund inom klinisk vuxenpsykologi, klinisk barn- och ungdomspsykologi, neuropsykologi eller funktionshindrens psykologi.

Samarbete är A och O för oss, både inom och utanför verksamheten, så din samarbetsförmåga blir viktig. Lika viktigt är ditt intresse för utvecklingsarbete eftersom vi är inne i en intensiv utveckling, både av vår egen verksamhet och inom kunskapsområdet habilitering.

Som psykolog är du en viktig kompetens i teamet runt patienten och du arbetar med bedömning, utredning och behandling av barn och ungdomar eller vuxna med funktionsnedsättning. Metod- och utvecklingsarbete ingår i dina arbetsuppgifter.

Som psykolog med specialisttjänst driver du metodutveckling inom den egna yrkesgruppen och har en aktiv roll i utvecklingsarbetet inom verksamheten. Att stärka ett vetenskapligt förhållningssätt genom att sprida kunskap om aktuell forskning hör också till ditt jobb.

Du arbetar kliniskt med komplexa utrednings- och behandlingsärenden, du fungerar som handledare till psykologer inom verksamheten och har en konsultfunktion till övriga yrkesgrupper.

ÖVRIGT
Inför anställning vid habiliteringen ska du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se "Begäran om utdrag ur belastningsregistret för personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder."

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Värmland , Habilitering

Ansök härFöretag
Region Värmland , Habilitering


Plats
Karlstad