Undersköterska till ögonmottagningen

Ögonkliniken Sörmland, Kullbergska sjukhuset i Katrineholm

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss
Ögonkliniken Sörmland är uppdelad i tre mottagningar placerade på Mälarsjukhuset i Eskilstuna, Kullbergska i Katrineholm samt på Nyköpings lasarett. Ögonkliniken har cirka 60 000 besök per år över länet. Vi utför kataraktoperationer, polikliniska operationer samt anti-VEGF behandlingar. Vi utför även akuta besök samt synfälts undersökningar och ögonbottenfotografering för patienter med kroniska ögonsjukdomar.

På ögonmottagningen arbetar ögonsjuksköterskor, undersköterskor, ortoptist, medicinska sekreterare samt ögonläkare. Till ögonmottagningen på Kullbergska sjukhuset söker vi nu en undersköterska för en tillsvidare anställning.

Dina arbetsuppgifter
Som undersköterska på ögonmottagningen förbereder du patienter inför såväl planerade läkarmottagningar som för den egna jourverksamheten. Det ingår även i arbetsguppgifterna att förbereda patienter inför operation, arbeta inne på operationssalen samt hantering av operationsutrustning/material.

Ögonklinikens ledord är bemötande, medarbetarskap, delaktighet, tillgänglighet och kunskap/utveckling. Goda möjligheter finns för den som är intresserad att vara med och utveckla verksamheten.

Din kompetens
Vi söker dig som är undersköterska, det är meriternade om du har erfarenhet från ögonsjukvård.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Vårdenhetschef Ulrika Hjorth ulrika.hjorth@regionsormland.se 072-084 80 19 (semester v. 29-32).
Kommunals fackliga företrädare Biljana Radulovic biljana.radulovic@regionsormland.se (semester v.29-32).
Övriga fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på ögonmottagningen i Katrineholm!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-08-18.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)

Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Region Sörmland

Ansök härFöretag
Region Sörmland


Plats
Katrineholm