Sjuksköterska eller Distriktssköterska natt

Vad roligt att du är intresserad av jobb i Kils kommun. Vi är ungefär 1 000 anställda som arbetar för att ungefär 12 000 invånare ska få en bra service. För oss är det viktigt att du ser varje människa som en individ och att du tillsammans med dina kollegor strävar efter att skapa en välkomnande miljö där alla har möjligheten att trivas och utvecklas. Du nöjer dig inte med att bara vara bra. Du vill bli ännu bättre och ser till att omvärldsbevaka och göra de förändringar som krävs för att vi ska möta framtiden på ett bra sätt. Det är precis det som vår vision, Kil – på rätt spår, handlar om. Vi strävar efter att befinna oss på rätt spår men måste alltid vara beredda att pröva nya vägar för att nå dit. Välkommen med din ansökan!

Sektor äldre arbetar med äldrefrågor och service inom bland annat särskilda boenden, hemtjänst och övriga äldrefrågor. Inom sektor äldre finns enheten Hälsa, Vård och Insatser som har ansvar för övergripande kommunal hälsa och sjukvård inom hela kommunen.

Beskrivning
Är du intresserad av hemsjukvård och trivs med att arbeta natt?

Vi söker Dig som tycker om att ge professionell vård till patienten i sin hemmiljö.

Du är enda tjänstgörande sjuksköterska på natten, med hela Kils kommun som arbetsfält. Du trivs med att arbeta självständigt och tillsammans med vårdpersonal i nattpatrull och på boenden.

Kommunens sjukskötersketeam tillhör enheten Hälsa, Vård och Insatser tillsammans med kommunrehab, biståndshandläggare, minnesteam, anhörigsamordnare samt avgiftshandläggare.

Arbetsuppgifter

Den här tjänsten passar dig som kan arbeta självständigt. Du känner dig trygg i din roll som sjuksköterska och har förmåga att ta välgrundade beslut, ibland under press. I tjänsten ingår det att delegera och handleda omvårdnadspersonal i hälso- och sjukvårdsinsatser.

Dokumentation sker i verksamhetssystemet ProCapita.

Arbetstiden är schemalagd med nattjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av hemsjukvård.

Det är meriterande om du har genomgått vidareutbildning för specialisering till distriktssköterska eller vård av äldre. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Villkor

Körkort

Rekryteringsprocessen kommer att ske fortlöpande och vi kommer att hålla intervjuer under ansökningstiden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kils kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via angiven länk (inte med e-post eller i pappersformat). Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Vi har redan gjort våra medieval för denna rekrytering och undanber oss ytterligare kontakter angående försäljning av annonsplatser eller diskussioner om samarbeten.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Kils kommun , Äldre

Ansök härFöretag
Kils kommun , Äldre


Plats
Kil