Timvikarier till hemtjänsten

Vi söker nya kollegor!
Vill du jobba med människor, påverka andra människors liv och göra skillnad är Kinda kommun stället för dig. Här bryr vi oss om varandra och det är alltid nära till kollegor, chef och medborgare. Vi står inför en spännande framtid och vill fortsätta ge service med hög kvalitet till våra medborgare. Därför vill vi att alla medarbetare ska se möjligheterna, både i det lilla och i det stora. Här arbetar vi med värdegrunden framåtanda, ansvarskänsla och dialog. Den är med oss i det dagliga arbetet, hur vi bemöter varandra och de vi arbetar för, medborgarna.

Om arbetsplatsen

Vi erbjuder timanställningar inom hemtjänsten, främst i Rimforsa men även i Kisa och Horn. Hos oss finns Sveriges viktigaste jobb som ger dig erfarenhet inför ditt framtida arbetsliv. Erfarenhet inom omsorg kan ge dig ökad kunskap om etik, integritet, ansvar, helhetsperspektiv och mycket mera. Vi ger dig även kunskaper som delegering, förflyttningsteknik, omsorg och dokumentation.

Om tjänsten

Arbetet i hemtjänsten innebär att du är med och verkställer insatser gällande omsorg, vård och service till våra brukare som är bosatta i det egna hemmet. Arbetsuppgifterna är skiftande och variationsrika. Det kan handla om personlig omvårdnad, städ, inköp och aktivering/rehabilitering utifrån enskild brukares förutsättning. Det kan även förekomma medicinska arbetsuppgifter på delegering av sjuksköterska. Självklart deltar du i vår verksamhetsutveckling, kvalitetssäkring och kompetensutveckling.

Tjänsten är en timanställning som sträcker sig över sommaren med god chanser till förlängning. Arbetet innebär dag-, kvälls- och helgpass.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker vårt uppdrag verkar spännande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, där vi vill att du är lyhörd, empatisk och trygg i dig själv. Vidare är det viktigt att du är flexibel, professionell i din framtoning och har god samarbetsförmåga.
Att vara undersköterska eller vårdare är meriterande men andra utbildningar och erfarenheter är också välkomna.
Vi vill att du ska ha fyllt 18 år.
Körkort är ett krav.

Vi använder oss av en löpande rekryteringsprocess så vi hoppas att du som är intresserad av tjänsten registrerar din ansökan så snart som möjligt, varmt välkommen!

Välkommen till ett viktigt, roligt och utvecklande arbete!

I Kinda kommun finns en värdegrund som alla i kommunen ska jobba efter. Den ska finnas med i vårt dagliga arbete och i hur vi bemöter varandra och dem vi jobbar för.
Framåtanda; som ska få Kinda kommun att utvecklas.
Ansvarskänsla; vi har ansvar för dem vi arbetar för, arbetsgivaren och oss själva.
Dialog; vi är tydliga i det vi gör och mot varandra.

I Kinda kommun eftersträvar vi jämställdhet och en personalsammansättning som speglar mångfalden. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi vill att du gör din ansökan elektroniskt via länken. Det underlättar vår administration av ansökningarna. Tack!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Kinda kommun

Ansök härFöretag
Kinda kommun


Plats
Kinda