Leg. sjukgymnast / fysioterapeut

Klippans kommun ligger i det attraktiva och expansiva nordvästra Skåne. Vi växer hela tiden och idag kallar över 17 000 invånare någon del av vår kommun hemma. Att ta sig hit är enkelt, både kollektivt och med bil. Det gör oss till ett smart val.
Hos oss får du cirka 1500 medarbetare. Tillsammans är det vårt jobb att ge alla kommunmedborgare rätt förutsättningar och möjligheter. Det är så viktigt för oss att vi har gjort det till vår policy: "Klippan – en kommun där vi tillsammans skapar goda förutsättningar att växa upp, leva och verka. Här bor och mår vi bra!"
Tillsammans med vår värdegrund som är Professionalitet, Engagemang och Öppenhet skapar den grunden till hur vi arbetar och hur vi ser på vår organisation.
Att våra medarbetare ska trivas är viktigt för oss. Du ska känna att du har goda möjligheter till utveckling och bra förmåner. Därför har vi Förmånsklippan som är en portal full med förmåner för anställda i vår kommun.
För allas trevnad tillämpar Klippans kommun en rökfri arbetstid.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i en rehabgrupp bestående av arbetsterapeuter, sjukgymnaster, fysioterapeuter, rehabassistent och hjälpmedelsassistent. I Klippans kommun är vi inne i ett nytt spännande skede. Bland annat har det startats ett projekt med fokus på rätt kompetens på rätt plats - och som ett led i detta har bland annat hjälpmedelssortimentet reviderats för att frigöra tid för legitimerad personal att arbeta ännu mer med specifika bedömningar och behandlingar. Som sjukgymnast/fysioterapeut innebär detta att du får bättre möjlighet att arbeta med olika led- och mjukdels- och smärtbehandlingar utöver träning. Nytt i Klippans kommun är också att OMT-utbildning för sjukgymnaster/fysioterapeuter har inletts. I arbetet ingår naturligt handledning och utbildning till omvårdnadspersonal. Förskrivning av hjälpmedel avseende förflyttningsproblematik ingår också i dina arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Krav:
Leg. Fysioterapeut eller sjukgymnast
Körkort B
God datorkunskap

Vi söker dig som har ett självständigt och flexibelt arbetssätt. Vi arbetar efter värdeorden öppenhet, engagemang och professionalitet som är en självklar del i ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Som rekryteringsverktyg använder vi Visma Recruit för att hantera ansökningar samt kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Visma Recruit elektroniska ansökningsblankett. Tillsättningen av tjänsten kommer att grunda sig på de uppgifter du lämnar, det är därför av största vikt att Du är noggrann när du fyller i Din ansökan. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Klippans kommun , Socialförvaltningen Enhet Legitimerad Personal

Ansök härFöretag
Klippans kommun , Socialförvaltningen Enhet Legitimerad Personal


Plats
Klippan