Ledsagare åt 13 årig tjej

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

Din uppgift som ledsagare är att underlätta för personen med funktionsnedsättning att bryta isolering. Genom personligt stöd hjälper du person att komma ut på olika aktiviteter utanför hemmet. Som ledsagare anpassar du dig efter brukarens behov och följer med på t ex fritidsaktiviteter, träffa vänner,

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en tjej som vill arbeta som ledsagare några 5 timmar per vecka.
Som ledsagare är du ett stöd för personer med funktionsnedsättning. Du hjälper personen att delta i olika aktiviteter så som träffa vänner, ta en fika eller promenera.

KVALIFIKATIONER
Önskavärt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med människor.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-10 10 29.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Knivsta kommun , Vård och omsorg

Ansök härFöretag
Knivsta kommun , Vård och omsorg


Plats
Knivsta