Elevassisten till Praktiska i Kristianstad

Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola. Sedan dess har vi vuxit och idag har vi 33 skolor runt om i Sverige. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt för att varje elevs utbildning ska bli den bästa.

Många företag längtar efter någon som vill ha jobb direkt efter gymnasiet. Det råder stor brist på arbetskraft i många praktiska yrken, inte bara i Sverige, utan även i resten av världen. Vårt samarbete med de olika branscherna gör att vi håller koll på vad marknaden behöver för arbetskraft. Vi utbildar för att det ska leda till jobb.

Om tjänsten

Tjänsten innebär att du stödjer eleven vid lektioner och raster. Att du ger instruktioner och motiverar eleven vid skolförlagd undervisning. Tjänsten innefattar att även att vara en stödjande person åt samtliga elever vid raster.

Tjänsten är en timanställning med start enligt överenskommelse.

Din bakgrund

Vi förväntar oss att du är ett gott föredöme för våra elever. Att du är ödmjuk och har lätt för att kommunicera. Vi förväntar oss att du är strukturerad, och bestämd när det behövs. Du behärskar svenska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av liknande jobb är meriterande. Vid anställning lämnas utdrag ur belastningsregistret. Utbildningskrav: Gymnasieexamen med godkända betyg i svenska.

Är du den vi söker?

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 190325. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Lena Bergh på 0725-406625 eller via mejl lena.bergh@praktiska.se Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.academedia.se.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Praktiska Gymnasiet

Ansök härFöretag
Praktiska Gymnasiet


Plats
Kristianstad