Vi söker timvikarier som vill arbeta natt som undersköterska / stödassistent

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Ett arbete som timvikarie hos oss är en resa i personlig utveckling lika mycket som det är ett viktigt och roligt jobb.

Du kan förvänta dig glädje, utmaningar, framgång, motgång, energi, vila, arbete utomhus och inomhus, natt och dag. Du utvecklar värdefulla sociala förmågor att ha med dig i alla slags möten genom hela livet.

Vi söker nu dig som vill jobba vaken natt inom boende med särskild service och vård och omsorg!

Boende med särskild service
På ett boende möter du personer med funktionsvariationer, där du arbetar i deras hemmiljö. Många brukare är självständiga och behöver mest hjälp med socialt stöd i vardagen. Sedan finns det brukare som behöver mer hjälp med till exempel hygien, städ och förflyttning. Under natten arbetar du oftast ensam och det krävs därför att du känner dig säker med att ta ansvar för ditt arbete.

Vård & omsorgsboenden/hemtjänsten
Inom vård och omsorg har vi hemtjänsten där du besöker personer i deras hem och är ett stöd i deras vardag samt vård- och omsorgsboenden där det bor personer som har ett större eller särskilt behov. En del av dessa boenden och avdelningar är inriktade på demenssjukdom. Utöver detta finns även korttidsplatser för personer som har ett ökat behov under en viss tid. Det finns olika arbetsuppgifter under natten som kan förekomma, exempelvis att ha uppsikt över en persons hälsotillstånd.

Vem trivs hos oss?
Vi söker dig som har ett varmt hjärta som klappar för människor. Om du har utbildning med inriktning mot omvårdnad, barn- och fritid eller pedagogik är det ett plus men vi välkomnar också dig med annan bakgrund. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta vaken natt. Som person är du organiserad, relationsinriktad och har god samarbetsförmåga. Du är tydlig i din kommunikation och du samarbetar framgångsrikt med din närmiljö. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har fyllt 18 år. Körkort och tillgång till bil är meriterande. För en placering i hemtjänsten kan det krävas B-körkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Känner du igen dig? Då är du välkommen till oss!

Vi erbjuder
Vi erbjuder anställning på timmar vid behov. Innan du börjar arbeta kommer du få gå bredvid din arbetsplats för att lära dig rutinerna som gäller. Som timvikarie har du även möjlighet att själv styra hur mycket och när du vill arbeta genom att lägga din tillgänglighet i vårt bemanningssystem. Innan erbjudande om tjänst kan vi komma att begära utdrag ur belastnings- och misstankeregistret.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Kungsbacka Kommun

Ansök härFöretag
Kungsbacka Kommun


Plats
Kungsbacka