Undersköterska Korttidsenheten Limsjögården

Leksands kommun är rätt plats för dig som vill bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utvecklas inom ditt område och arbeta med Sveriges viktigaste jobb. Vår värdegrund hjälper dig i ditt dagliga arbete genom att visa vad som är viktigt och hur vi ska förhålla oss till varandra och dem vi är till för. Vår vision berättar vart vi är på väg. Välkommen att läsa mer p www.leksand.se.

Undersköterska Korttidsenheten Limsjögården
Dina arbetsuppgifter
Som undersköterska ger du omvårdnad och social omsorg med utgångspunkt från den boendes behov. Tillsammans med övrig personal arbetar du för att göra de boendes tillvaro meningsfull och stimulerande.

I arbetsuppgifterna ingår kontakt med anhöriga, medverkan vid vårdplanering och dokumentation samt samverkan med andra professioner.

Om arbetsplatsen
Korttidsenheten består av två avdelningar med sammanlagt 22 platser.

Till korttidsenheten kommer personer för eftervård/återhämtning efter sjukdom eller skada, avlastning eller växelvård.

För oss är det viktigt med ett professionellt förhållningssätt som sätter den boende samt anhörig i fokus. Vi har ett nära samarbete med andra professioner och utgår från ett rehabiliterande arbetssätt där den boende stöttas att göra det den kan själv.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, har gått omvårdnadsprogrammet eller har utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du är initiativrik och lyhörd för den boendes behov och känner en självklar respekt för andra människor. Du har lätt att samarbeta med såväl boende, anhöriga samt övrig personal. Vi ser även att du tar ansvar, är flexibel och kan hantera stressiga situationer.

Vi använder dator och telefon som arbetshjälpmedel vilket gör att du behöver ha kunskaper för att hantera dessa i ditt dagliga arbe. Du ska kunna uttrycka dig mycket väl i både tal och skrift.

Eftersom arbetet som undersköterska kan vara fysiskt krävande är det viktig att du har en god rörlighet och grundfysik.

Vi erbjuder dig
För oss är det viktigt att alla våra medarbetare hittar en balans mellan jobb och hem, känner trygghet i sin anställning och en ökad livskvalitet genom att jobba i kommunen. Lyckas vi med det lyckas vi också med vår gemensamma uppgift.

Vi arbetar aktivt med att skapa en arbetsplats som ger alla medarbetare rätt förutsättningar att göra ett bra jobb. Vi vill att all verksamhet ska ha ett hälsofrämjande synsätt och vi strävar efter ett rikt arbetsinnehåll, arbetstillfredsställelse, gemenskap och personlig utveckling för alla medarbetare. Vi ser kompetensutveckling som självklart och nödvändigt. Alla medarbetare ska vara rätt rustad för sitt arbete och därför uppmuntrar vi våra medarbetare att vidareutvecklas genom exempelvis kurser, utbildningar och nätverkande.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. För mer information vänligen se www.leksand.se

För dig som sökande har vi möjlighet att erbjuda medflyttandeservice, se vidare www.rekryteringslots.se

Din ansökan
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Leksand kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken. Ansökningshandlingarna består av CV och personligt brev.

Sista ansökningsdatum
2019-04-02

Tillsättning sker efter överenskommelse.

Läs mer www.leksand.se

Välkommen med din ansökan!Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Leksands kommun

Ansök härFöretag
Leksands kommun


Plats
Leksand