Myndighetshandläggare inom Äldreomsorgen

Vi är en växande kommun med ca 8 800 invånare, drygt 300 företag och mer än 1 miljon besökare årligen. Kommunikationerna är goda med pendlingsavstånd till Linnéuniversitetet i Växjö och Kalmar.

I Lessebo kommun är det lätt att lära känna varandra. Det finns ett nära samarbete förvaltningar och politiker emellan. Ansvar, respekt, tillit, tydlighet och utveckling är kommunens värdegrund.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en myndighetshandläggare, biståndsbedömare, där du kommer att handlägga ärende för enskilda bosatta i ordinärt och särskilt boende enligt Socialtjänstlagen. Arbetsuppgifterna består av att utreda, bedöma, fatta beslut samt göra uppföljningar om insatser såsom hemtjänst, särskilt boende, korttidsplats etc.
I arbetet ingår att samarbeta med många professioner såsom rehabpersonal, hemtjänst, enhetschefer och sjuksköterskor. Jobbet innebär många kontakter med den enskilde och deras närstående. I Lessebo kommun får du den lilla kommunens fördelar, där du blir en av två myndighetshandläggare inom äldreomsorgen. Goda pendlingsmöjligheter till Lessebo, både med tåg och buss.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomutbildning eller annan högskoleutbildning med kunskaper inom aktuell lagstiftning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av myndighetsutövning är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du arbetar självständigt och strukturerat genom att planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du har god förmåga att skapa kontakt med enskilda i olika livsskeenden och är analytisk och lösningsfokuserad. Du ska ha god samarbetsförmåga och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Meriterande om du har erfarenhet att jobba i verksamhetssystemet LifeCare/ProCapita och Cambio Cosmic.
B-körkort är ett krav. Godkända studieintyg ska uppvisas vid intervjutillfället.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Varmt välkommen med din ansökan!Ange i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Lessebo Kommun

Ansök härFöretag
Lessebo Kommun


Plats
Lessebo