Elevassistent till elev med diabetes , Ljungbackens skola

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag.

I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå.

Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.

Lidingö stad har 11 kommunala grundskolor, vi fokuserar på kunskap och lustfyllt lärande vilket syns i våra goda studieresultat. Vi erbjuder en skola som är en del i det digitala samhället och vi lägger vikt vid att förbereda eleverna inför framtiden. Skolledarna och lärarna på Lidingö utbyter erfarenhet, lär av varandra och utvecklas tillsammans, vi är en del av en större helhet!

Ljungbackens skola är en skola med lång tradition av goda resultat både kunskapsmässigt och socialt. Här möter du kloka, motiverade elever som längtar att lära nytt och utvecklas. Större delen av skolan är renoverad och består av fina ljusa lokaler som möjliggör att utveckla det pedagogiska arbetet och bidrar till vår goda skolgemenskap. Vi har ett väl utvecklat samarbete mellan skola, förskoleklass och fritids. Välkommen till den lilla skolan med det stora hjärtat!

Arbetsuppgifter
Som elevassistent finns du med eleven under hela skoldagen och fungerar som ett stöd. Du är elevens ansvarsperson och en viktig medarbetare för att tillgodose den enskilda elevens behov. I rollen ingår att arbeta med eleven både i klassen, i mindre grupp och enskilt. Du är också en del av verksamheten och ingår i det arbetslag som eleven är knuten till. Eftersom eleven har diabetes är du behjälplig vid medicinering samt hjälpa till enligt den egenvårdsplan som upprättas tillsammans med behandlande läkare om eleven drabbas av känningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med barn och det är meriterande om du arbetat med barn som har diabetes.

Som person är du flexibel, tydlig i ditt ledarskap och visar förmåga att ta initiativ. Eftersom
tjänsten innebär samverkan i många olika former, behöver du vara en självgående
person, gilla att ge service samt ha god samarbetsförmåga. Vi önskar även att du är lyhörd för samt har en nära dialog med både lärare som vårdnadshavare.

Övrigt
Individuell lönesättning.
Tillträde 5:e augusti, visstidsanställning under läsåret 2019-2020.

Inför rekryteringsarbetet har Lidingö stad tagit ställning till rekryteringskanaler
och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare,
rekryteringssajter och liknande.

Kontaktinformation
Facklig representant, nås via stadens växel, 08- 731 30 00

Sigrid Sturegård, Rektor, 08-731 65 86

Arbetsplats
Herkulesvägen 23

181 63 LidingöAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Lidingö stad

Ansök härFöretag
Lidingö stad


Plats
Lidingö