Fritidsledare / resurs i åk 1 - 3 , Ljungbackens skola

Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag.

I Lidingö stad hör arbete samman med hälsa. Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå.

Gå in på lidingo.se/jobb så får du veta hur det är. På riktigt.

Ljungbackens skola är en skola med lång tradition av goda resultat både kunskapsmässigt och socialt. Här möter du kloka, motiverade elever som längtar att lära nytt och utvecklas. I huvudbyggnaden går årskurs 2-4 och i Ljunggården går förskoleklass och årskurs 1. Större delen av skolan är renoverad och består av fina ljusa lokaler som möjliggör att utveckla det pedagogiska arbetet och bidrar till vår goda skolgemenskap. Vi som arbetar här är välutbildade engagerade pedagoger och vi har ett väl utvecklat samarbete mellan skola, förskoleklass och fritids. Välkommen till den lilla skolan med det stora hjärtat!

Vi söker en resurs som kommer arbeta med elever i årskurs 1-3 under skoltid och på fritids under eftermiddagen.

Arbetsuppgifter
Som resurs finns du med i våra klasser för åk 1-3 under hela skoldagen och fungerar som ett stöd för eleverna. Du är en viktig medarbetare för att tillgodose enskilda elevers behov och du arbetar med eleverna både i klassen, i mindre grupp och enskilt. Självklart tillhör du ett av våra arbetslag och tillsammans med dina kollegor skapar ni en lärorik miljö för eleverna både under skoltid och på fritids. I tjänsten ingår även att ha en nära dialog med vårdnadshavare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som tycker om och är van att bemöta barn och ser det som en del av ditt uppdrag. Tidigare erfarenhet från arbete som resurs är meriterande. Du kan uttrycka dig väl på svenska i såväl tal som skrift.

Som person är du engagerad och strukturerad i ditt arbete. Du är trygg, självgående och ser vad som behöver göras. Du tar stort ansvar för din uppgift och har ett lugnt och pedagogiskt förhållningssätt.

Övrigt
Tillträde 5:e augusti, enligt överenskommelse.
Visstidsanställning under läsåret 2019-2020

Inför rekryteringsarbetet har Lidingö stad tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktinformation
Facklig representant, nås via stadens växel, 08-731 30 00

Sigrid Sturegård, Rektor, 08-731 65 86

Arbetsplats
Herkulesvägen 23

181 63 LidingöAnge i ansökan att du sökt tjänsten via Svenskavardjobb.se
Arbetsgivarens övriga jobb
Lidingö stad

Ansök härFöretag
Lidingö stad


Plats
Lidingö